Valorant hesabınız askıya alındı

Öncelikle sizi saygıya davet ediyorum

Askı ile ban farklı şeyler dostum araştırmak gerekli bazen.
IMG_5869.jpeg

Kalıcı olarak askıya alınmak ne demek? Sana fazla bile saygılı konuştum

1 haftadır doğru düzgün bilgisayara oturmuyorum işten dolayı valorant mağazama bakayım ne gelmiş die 20k ya yakın para yatırmıstım karşımda hesabın askıya alındı diyor bilgisayarımda hiç bişey yok 3 taraf yazılımı vs durduk yere böyle hesabım gidicekmi valorant destekle uğraşmalımıyım ne yapmalıyım Alıntıyı görüntüle
soğuk su hocam

Vanguard yüklü olduğu sürece 3.parti yazılım sayılan riot politikalarına göre yasak sayılan tüm program vb şeyler ban sebebi ve banliyorlar

Kalıcı olarak askıya alınmak ne demek? Sana fazla bile saygılı konuştum
"kalıcı" olarak askıya alındı yazısını görmedim, sadece askıya alındı sanmıştım. Fakat durduk yere bana neden agresif tavır sergilediniz? Bana göstermiş olduğunuz elle tutulamayacak saygınızı neden fazla gördünüz? sinir atmak istiyorsan slime popit alalım sana bebe gibi oyna sabah akşam :D

"kalıcı" olarak askıya alındı yazısını görmedim, sadece askıya alındı sanmıştım. Fakat durduk yere bana neden agresif tavır sergilediniz? Bana göstermiş olduğunuz elle tutulamayacak saygınızı neden fazla gördünüz? sinir atmak istiyorsan slime popit alalım sana bebe gibi oyna sabah akşam :D
Açtığın konulardan falan belli nasıl bir tip olduğun da yine de cevap vereceğim sana
Askı ile ban farklı şeyler dostum araştırmak gerekli bazen.

askıya alınmış usta ban yememiş askıda kalmayacak heralde bu adam hile zart zurt yapmadım diyor bi yanlışlık olmuş belliki açılır hesabı, sadece kısa süreliğine kitlenmiş.
Hiçbir şey bilmeden böyle boş beleş cevap yazman beni deli etti, ayrıca askıya alınması demek ban yemek demek. Bunun istisnası yok. Askıya alınmayı geçici uzaklaştırma anlamında kullanmıyor kimse

hem hiçbir şey bilmeyip hem böyle ahkam kesmek
Kimse ahkam kesmiyor o cümlenin başında saygılı bir konuşma çerçevesinde konuşacağımı ve senide bunu çağırdığımı söyledim. fakat benim şahsi görüşüm ben tabanlı bir insan olduğun için durduk yere tribe girip benimle laf dalaşına giriyorsun :pepega:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Açtığın konulardan falan belli nasıl bir tip olduğun da yine de cevap vereceğim sana
Açtığım konulardan benim nasıl bir tip olduğumu söylermisiniz.

Kimse ahkam kesmiyor o cümlenin başında saygılı bir konuşma çerçevesinde konuşacağımı ve senide bunu çağırdığımı söyledim. fakat benim şahsi görüşüm ben tabanlı bir insan olduğun için durduk yere tribe girip benimle laf dalaşına giriyorsun :pepega:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Açtığım konulardan benim nasıl bir tip olduğumu söylermisiniz.
Misinizi ayıramayıp sonuna soru işareti koyamayan bir tip mesela 🥸

Hiçbir şey bilmeden böyle boş beleş cevap yazman beni deli etti, ayrıca askıya alınması demek ban yemek demek. Bunun istisnası yok. Askıya alınmayı geçici uzaklaştırma anlamında kullanmıyor kimse
Bende bunu sonradan fark ettiğimi sizin haklı olduğunuzu söyledim, bana neden agresif tavır sergiliyorsunuz diye sorduğumda cevap vermediniz ve hala dikine konuşuyorsunuz. yazık.

Hak veriyorum bu konuda sana hocam.

1 haftadır doğru düzgün bilgisayara oturmuyorum işten dolayı valorant mağazama bakayım ne gelmiş die 20k ya yakın para yatırmıstım karşımda hesabın askıya alındı diyor bilgisayarımda hiç bişey yok 3 taraf yazılımı vs durduk yere böyle hesabım gidicekmi valorant destekle uğraşmalımıyım ne yapmalıyım Alıntıyı görüntüle
çok boş yapılmış direk benim yaşadığım bir olay bu tabi iki sene önce farklı bişey yazıyordu sanırsam ama neden olarak 3. parti yazılım demişlerdi 1 yılda sadece 2-3 kez girmiştim o da internet kafedeyken yıllardır başka şehirde ara sıra internet kafeye gider arkadaşlarla oynarız hile vs kullanmışlığımız yoktur ticket açıp durumu anlattım hesaba uzun süre girmediğimi girdiğimde ise internet kafeden girdiğimi ve çok sayılı maç attığımı hayatım boyunca hile kullanmadığımı bu yasaklamanın haksız olduğunu vs. uzun uzun yazmıştım cevap vermeleri 1 günü buluyordu ama hep direttim kontrol edin yanlışlık var vs. hiç umudum yoktu 1 haftanın sonunda kontrol ettiklerini ve hesabı açtıklarını söylemişlerdi şansını dene ikna edersen açma ihtimalleri var.

dostum forumda çok çatacak adam var hadi işine
Dolandırıcılıkla ilgili bir öneri veriyorsunuz arkadaş tepkisinde haklı arka sokaklarda bu önerileri verebilirsini toplumda bu gibi şeyler hoş karşılanmıyor iyi forumlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,092,871
Üyeler
173,735
Son üye
Kiperss
Geri