Neler Yeni

Valorant hesap önerisi

Alpl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
710
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
Witcher,Red Dead Redemption 2
Hocam bana bu tarz bı hesap ayarlayabilirmisin game satışda girmedjm ilan kalmadı bıktım baya
kardeşim sen maili değiştirsende hesabın ilk sahibi eski bilgilerle alır hesabı hiç zorlanmadan sende ortada kalırsın benden söylemesi

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Knk farklı ip lerden girersek ban mi yiyoruz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben konu açmıştım bunla ilgili ama bütün cevaplar bir şey olmaz üzerineydi ki örnek bile verdiler
Fark edilirse ihtimalin var İnternet kafelerdede ana hesapta oynanması pek önerilmiyor

egle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
377
İsim
Eagle
Siz diyonuzki illa kendi hesabını diz
Ama öyle maliyeti olmazmı zaten yaptırdığımız parayı alamıyoruz

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1

xTURANN

80+ Silver
Siz diyonuzki illa kendi hesabını diz
Ama öyle maliyeti olmazmı zaten yaptırdığımız parayı alamıyoruz
Kardeşim, valorant ya da farklı bir oyun fark etmez. İlk maili biliyorsan hesabı her türlü geri alırsın.
Kendi emeklerimle kastığım skin aldığım epic games ( fortnite ) hesabımı arkadaşıma verdim değiştirdi her şeyi benim iznimle. Aradan 1 - 2.5 yıl geçti fatura numaralarıyla, ilk maille, ilk nickname ile hesabı geri aldım.
1.5K'yı valoranta yatıracaksan, kararlıysan kendi hesabına yatır. Yavaş yavaş diziliyor. Yağmacı v2 setle başladım dizmeye hesabımı, 4k yatırdım şuan hesap full. VCT Set falan var. Yavaş yavaş geliyor gerisi..

egle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
377
İsim
Eagle
Kardeşim, valorant ya da farklı bir oyun fark etmez. İlk maili biliyorsan hesabı her türlü geri alırsın.
Kendi emeklerimle kastığım skin aldığım epic games ( fortnite ) hesabımı arkadaşıma verdim değiştirdi her şeyi benim iznimle. Aradan 1 - 2.5 yıl geçti fatura numaralarıyla, ilk maille, ilk nickname ile hesabı geri aldım.
1.5K'yı valoranta yatıracaksan, kararlıysan kendi hesabına yatır. Yavaş yavaş diziliyor. Yağmacı v2 setle başladım dizmeye hesabımı, 4k yatırdım şuan hesap full. VCT Set falan var. Yavaş yavaş geliyor gerisi..
Hocam işte o 4k yaptırdıktan sonra o parayi geri nasıl alabiliriz oyundan sıkıldık bıraktık ama 4k yatırdık diyelim o parayı nasıl alabiliriz

İCarL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
236
İsim
Metehan Özel
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Toplama - Donanımlar - Ekran hataları - Sistem Toplama.
Hocam işte o 4k yaptırdıktan sonra o parayi geri nasıl alabiliriz oyundan sıkıldık bıraktık ama 4k yatırdık diyelim o parayı nasıl alabiliriz
Kankam anca daha az bi fiyata satarsın veya 4k ya enayi bulursan.

egle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
377
İsim
Eagle
Kankam anca daha az bi fiyata satarsın veya 4k ya enayi bulursan.
He işte alıcı olurmu bak mesela ben alıcıydim kendim dizme kararı aldım güvensizlikdrn dolayı

xTURANN

80+ Silver
He işte alıcı olurmu bak mesela ben alıcıydim kendim dizme kararı aldım güvensizlikdrn dolayı
Eskiden Aldığın Ürünleri Şuan Satarsın.
Mesela Son Zamdan Önce 5k'ya hesap dizmişsindir, içinde de bir daha gelmeyecek skinler vardır. Bu Durumda 4 - 4.5k civarına satabilirsin. Çünkü o fiyata senin hesabını dizemez ve bir daha gelmeyecek skinleri hesabına hiçbir şekilde alamaz.
Bunun harici çok zor. Ben 4k yatırdığım hesabı 3 - 4k arasına satarım. Uğraşsalar da dizemezler 4k'ya çünkü..

egle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
377
İsim
Eagle
Eskiden Aldığın Ürünleri Şuan Satarsın.
Mesela Son Zamdan Önce 5k'ya hesap dizmişsindir, içinde de bir daha gelmeyecek skinler vardır. Bu Durumda 4 - 4.5k civarına satabilirsin. Çünkü o fiyata senin hesabını dizemez ve bir daha gelmeyecek skinleri hesabına hiçbir şekilde alamaz.
Bunun harici çok zor. Ben 4k yatırdığım hesabı 3 - 4k arasına satarım. Uğraşsalar da dizemezler 4k'ya çünkü..
Hocam ben sadece vandalda misal ejder yağmacı asıl alırım başkada almam ama bunlar herkesde var ben nasıl satayım ki

xTURANN

80+ Silver
Hocam ben sadece vandalda misal ejder yağmacı asıl alırım başkada almam ama bunlar herkesde var ben nasıl satayım ki
Kimse de Olmayan Şeyleri Alıcaksın ki o da zor. Bende öyle diyordum, bir asil bir yağmacı yeter. Şuan 5 vandal var. 6 - 7 Tane Phantom var.

egle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
377
İsim
Eagle
Kimse de Olmayan Şeyleri Alıcaksın ki o da zor. Bende öyle diyordum, bir asil bir yağmacı yeter. Şuan 5 vandal var. 6 - 7 Tane Phantom var.
Phantom dizmem oynanmıyor vakfa tutuluyor Vandal biç ghost bunları dizerim

İCarL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
236
İsim
Metehan Özel
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Toplama - Donanımlar - Ekran hataları - Sistem Toplama.
Kanka o parayı cs ye yatır hem steamde güvenli bir şekilde satılır hemde oyun hala popüler hem bi artı olarakta cs global bi oyun yurt dışından oynayan çok valo yurt dışında cs kadar oynayanı yok valo sadece Türkiye’de ses getirdi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,026,546
Üyeler
162,705
Son üye
jakoblade07