ZeRRaen
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 765
Valorant işini ilk mail olayından dolayı bıraktım. Ama elimde epic hesabı var istersenKnk peki mağazam var bana helalinden ayarlayabilirmisin ilk maili harbi sağlam olan
Valorant işini ilk mail olayından dolayı bıraktım. Ama elimde epic hesabı var istersenKnk peki mağazam var bana helalinden ayarlayabilirmisin ilk maili harbi sağlam olan
Epic games miValorant işini ilk mail olayından dolayı bıraktım. Ama elimde epic hesabı var istersen
Knk hicmi ayarlayamanValorant işini ilk mail olayından dolayı bıraktım. Ama elimde epic hesabı var istersen
Nasıl ayarlayayım. Önceden toptan alıyordum kârlı oluyordu. Şimdi öyle bir düzenim olmadığı için harcadığım vaktime değmezEpic games mi
Ama.knk ben sadece valo oynamak istiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Knk hicmi ayarlayaman
Knk hadi be 1.5k bütçem var zar zor kazandım bir dolandırıcıya gitmesini istememNasıl ayarlayayım. Önceden toptan alıyordum kârlı oluyordu. Şimdi öyle bir düzenim olmadığı için harcadığım vaktime değmez
Onaylı kullanıcı olduğu sürece dolandıramaz sonra dava yer.Knk hadi be 1.5k bütçem var zar zor kazandım bir dolandırıcıya gitmesini istemem
Hangi siteyi oneririsin ve de hesabı çekerse o dava yer ama benim hesap giderOnaylı kullanıcı olduğu sürece dolandıramaz sonra dava yer.
Tazminat alıcaksın ya hani. Davayı zaten site senin yerine açıyor. 3 sene önce bi satıcı 200 liralık hesap yüzünden 1200tl ödemiştiHangi siteyi oneririsin ve de hesabı çekerse o dava yer ama benim hesap gider
Hangi site pekiTazminat alıcaksın ya hani. Davayı zaten site senin yerine açıyor. 3 sene önce bi satıcı 200 liralık hesap yüzünden 1200tl ödemişti
İtemsatışHangi site peki
Hocam ben orada bulamadım bi hesapİtemsatış
Pahalı, benzer bir hesabı 1 sene önce 500'e satmıştımHocam ben orada bulamadım bi hesap
https://www.gamesatis.com/valorant-hesap-satisi/elmas-hesap-424321 böyle bi hesap bulabilirmisiniz
Asıl yağmacı ejder vandalli spectra si dln iyi olan
@ZeRRaen
Hocam bana bu tarz bı hesap ayarlayabilirmisin game satışda girmedjm ilan kalmadı bıktım bayaPahalı, benzer bir hesabı 1 sene önce 500'e satmıştım
İtem satış bakHocam bana bu tarz bı hesap ayarlayabilirmisin game satışda girmedjm ilan kalmadı bıktım baya