Valorant hesap önerisi

egle

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
446
Arkadaşlar selamlar ben bı valo hesabı arıyorum ilk mailini kendi üstüme alabileceğim bir hesap olsun vede şöyle tarz olsa iyi olur bütçem 1.5k
Vandallar
İyon Vandal
Yağmaci Vandal
Asıl Vandal
Gaia Vandal
Bir sürü bp
Phantomlar
Yağmaci phantom
Asıl phantom
ve bir sürü bp
Operatör
İyon op
Bıçak
Yağmaci karambit
Hizli ve olumcu karambit

Son Zamlardan Sonra Böyle Bir Hesabı 1.5k'ya bulamazsın. Kaldı ki Hesap Satma & Alma Yasak. Son IP'lerden Bakarlarsa ya da Birisi Şikayet Ederse Hesabı Kapatırlar, geri de alamazsın.

Son Zamlardan Sonra Böyle Bir Hesabı 1.5k'ya bulamazsın. Kaldı ki Hesap Satma & Alma Yasak. Son IP'lerden Bakarlarsa ya da Birisi Şikayet Ederse Hesabı Kapatırlar, geri de alamazsın.
Knk farklı ip lerden girersek ban mi yiyoruz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben konu açmıştım bunla ilgili ama bütün cevaplar bir şey olmaz üzerineydi ki örnek bile verdiler

Arkadaşlar selamlar ben bı valo hesabı arıyorum ilk mailini kendi üstüme alabileceğim bir hesap olsun vede şöyle tarz olsa iyi olur bütçem 1.5k
Vandallar
İyon Vandal
Yağmaci Vandal
Asıl Vandal
Gaia Vandal
Bir sürü bp
Phantomlar
Yağmaci phantom
Asıl phantom
ve bir sürü bp
Operatör
İyon op
Bıçak
Yağmaci karambit
Hizli ve olumcu karambit
Hocam gamermarktan bak

Maili direk üstüme alicam ama
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Maili şifresiyle aayacam direk üstüme alacam
İlk mail "y" olsun. O mailde x maili olsun. Önce x epostasına geçirir ordan sana satar. İlk mail Y de onda kalır 💩

Ama sonuçda orada ilk mail kısmında benim mail yazacak
Hayır hesabı açarken kullandığın mail kullanılıyor. İtemsatışta 8 seviye mağazam var bu olayları çok yaşadım.

Vandallar
İyon Vandal
Yağmaci Vandal
Asıl Vandal
Gaia Vandal
Bir sürü bp
Phantomlar
Yağmaci phantom
Asıl phantom
ve bir sürü bp
Operatör
İyon op
Bıçak
Yağmaci karambit
Hizli ve olumcu karambit
hesap alma sakın yasak

Hayır hesabı açarken kullandığın mail kullanılıyor. İtemsatışta 8 seviye mağazam var bu olayları çok yaşadım.
Knk peki mağazam var bana helalinden ayarlayabilirmisin ilk maili harbi sağlam olan

Geri