Neler Yeni

valorant hesap satın aldım geri çekildi!

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Yasadışı ticaret üzerinden yapılan antlaşma ya da sözleşme geçersiz olur.

Son düzenleme:

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,372
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Bu iş çok sakata çıkıyor ozaman insanlar siteye güvenerek alışveriş yapıyor ama site de güvence vermiyor
Site zaten güvence veremez, yasal olarak imkansız. Çünkü riot games kesinlikle hesap satışının yasak olduğunu, tespit edilen hesapların sınırsız banlanacağını açıkça belirtmiş. Bu sitelerin de yaptığı iş anlayacağın dolaylı olarak illegal, kendilerini neden yaksınlar ki?

Proletarya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
935
İsim
Proletarya
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Bileşenleri
Yasa dışı satış yapan bir sitenin, yasal bir sözleşmesi olmaz.

raiixrd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Alperen Metin
şu an bende aynı durumla tehdit ediliyorum hocam içini ferah tut bir şey olacağından değil göz korkutma tamamen sözleşmedede incelerken bunu yakaladım site kendiyle çelişiyor

pilav

80+ Bronze
Site zaten güvence veremez, yasal olarak imkansız. Çünkü riot games kesinlikle hesap satışının yasak olduğunu, tespit edilen hesapların sınırsız banlanacağını açıkça belirtmiş. Bu sitelerin de yaptığı iş anlayacağın dolaylı olarak illegal, kendilerini neden yaksınlar ki?
illegal iş çeviriyorlar ise neden siteye bir yükümlülük kalmıyor veya kapatılmıyor büyük sitelerde satış yapıyor playsultan falan
Mesaj otomatik birleştirildi:

şu an bende aynı durumla tehdit ediliyorum hocam içini ferah tut bir şey olacağından değil göz korkutma tamamen sözleşmedede incelerken bunu yakaladım site kendiyle çelişiyor
evet farkettim pek bir şey olacağını sanmıyorum ama biraz zortladım başta

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,372
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
@paydak diyelim ki sattığın kişi ciddi ciddi deli çıktı bu işin arkasını bırakmıyor, e devlet üzerinden adına dava var mı kontrol ederek görebilirsin. Korkutmak için söylemiyorum, kafana cidden takılırsa bakarsın için rahat olur

illegal iş çeviriyorlar ise neden siteye bir yükümlülük kalmıyor veya kapatılmıyor büyük sitelerde satış yapıyor playsultan falan
İşte bi arkadaş yukarıda attı site taahhüt vermiyor, sorumluluk kabul etmiyor sadece aracı oluyor. Komisyon kesip faturalandırıp vergisini de veriyor. Yasalara uyduruyor açıkçası

pilav

80+ Bronze
@paydak diyelim ki sattığın kişi ciddi ciddi deli çıktı bu işin arkasını bırakmıyor, e devlet üzerinden adına dava var mı kontrol ederek görebilirsin. Korkutmak için söylemiyorum, kafana cidden takılırsa bakarsın için rahat olur
yaşım 17 edevletim yok :(

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,372
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,352
İsim
Ahmet Sevinç

raiixrd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Alperen Metin
Bana itemsatisdan mail, SMS, bildirim, mesaj geldi ürünle ile ilgili sorun yaşıyor yardımcı olman gerekiyor diye ancak elimde olmayan bir durum o yüzden sorun olacağını sanmıyorum

pilav

80+ Bronze
Ebeveynlerinin e devletinden bakabilirsin, veli olarak senin adına dava dosyası onların e devletinde gözükür
tamamdır çok teşekkürler

Bana itemsatisdan mail, SMS, bildirim, mesaj geldi ürünle ile ilgili sorun yaşıyor yardımcı olman gerekiyor diye ancak elimde olmayan bir durum o yüzden sorun olacağını sanmıyorum
bana henüz sms tarzı bir şey bile gelmedi

raiixrd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Alperen Metin
Bu tarz bi SMS hocam
Screenshot_20220529-012945_Messages.jpg

Status
Bu konu kilitlenmiştir.