Site zaten güvence veremez, yasal olarak imkansız. Çünkü riot games kesinlikle hesap satışının yasak olduğunu, tespit edilen hesapların sınırsız banlanacağını açıkça belirtmiş. Bu sitelerin de yaptığı iş anlayacağın dolaylı olarak illegal, kendilerini neden yaksınlar ki?Bu iş çok sakata çıkıyor ozaman insanlar siteye güvenerek alışveriş yapıyor ama site de güvence vermiyor
illegal iş çeviriyorlar ise neden siteye bir yükümlülük kalmıyor veya kapatılmıyor büyük sitelerde satış yapıyor playsultan falanSite zaten güvence veremez, yasal olarak imkansız. Çünkü riot games kesinlikle hesap satışının yasak olduğunu, tespit edilen hesapların sınırsız banlanacağını açıkça belirtmiş. Bu sitelerin de yaptığı iş anlayacağın dolaylı olarak illegal, kendilerini neden yaksınlar ki?
evet farkettim pek bir şey olacağını sanmıyorum ama biraz zortladım baştaşu an bende aynı durumla tehdit ediliyorum hocam içini ferah tut bir şey olacağından değil göz korkutma tamamen sözleşmedede incelerken bunu yakaladım site kendiyle çelişiyor
İşte bi arkadaş yukarıda attı site taahhüt vermiyor, sorumluluk kabul etmiyor sadece aracı oluyor. Komisyon kesip faturalandırıp vergisini de veriyor. Yasalara uyduruyor açıkçasıillegal iş çeviriyorlar ise neden siteye bir yükümlülük kalmıyor veya kapatılmıyor büyük sitelerde satış yapıyor playsultan falan
Ebeveynlerinin e devletinden bakabilirsin, veli olarak senin adına dava dosyası onların e devletinde gözüküryaşım 17 edevletim yok
o 500$ alıcamEyvahh, aklımda çok değişik planlar...
tamamdır çok teşekkürlerEbeveynlerinin e devletinden bakabilirsin, veli olarak senin adına dava dosyası onların e devletinde gözükür
bana henüz sms tarzı bir şey bile gelmediBana itemsatisdan mail, SMS, bildirim, mesaj geldi ürünle ile ilgili sorun yaşıyor yardımcı olman gerekiyor diye ancak elimde olmayan bir durum o yüzden sorun olacağını sanmıyorum