Yardım Valorant hesap satın almak

bence hesap alma hacı arkadaşın daha 5kl bastığı hesabı geri aldılar aç sıfırdan oyna alınacak bir risk değil
İnsanın çok fazla emek verdiği hesabı durdukyere ban yiyince tekrar sıfırdan başlayısı gelmiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ama gamermarkttan alırım hesap geri alınırsa dava ile falan kendileri uğraşıyor

Sen hiç aldın mı? ve maili kendi mailimle değişsem bile ticket atıp ilk mail sahibi satıcı olduğu için hesabbı geri çekebilir

İtemsatıştan Maili ile teslim alınacak seçeneği ile alsam ne olur sonuçta hesabın ilk mailide bende olmuş olmuyormu
kanka sen diyince baktımda ilk mail olayı sıkıntı ilk maili adamdaysa ve onaylı satıcıysa bir sıkıntı çıkmaz muhtemelen.

Hesap hoşuma gitti güvenilirmidir? İlk maili ile teslim edilcek deniyor
güvenilir gözüküyor herhangi bir problem göremedim

İnsanın çok fazla emek verdiği hesabı durdukyere ban yiyince tekrar sıfırdan başlayısı gelmiyor

Ama gamermarkttan alırım hesap geri alınırsa dava ile falan kendileri uğraşıyor
gittiğin kafede hile açmışlardır ondandır bunu belirt ip adresleri farklıydı vs de anlat tinternet cafe gittim de orada oynadığını senin açmadığını anlat işte

gittiğin kafede hile açmışlardır ondandır bunu belirt ip adresleri farklıydı vs de anlat tinternet cafe gittim de orada oynadığını senin açmadığını anlat işte
2 kez bilet attım birdaha atmaya çallıştığıda gönderilmiyor artık o hesap çöp

Merhaba beta zamanından kalma valorant hesabım vardı skinlerle doluydu bir gün internet kafeye gittim ve ondan sonraki gün hesap kalıcı ban yedi ticket attığımda ise banı kaldırmadılar ve ben yeni hesap açıp oynamak istemiyorum kimse istemez itemsatıştan onaylı kişilerden hesap alsam sıkıntı çıkar mı etrafta sonradan ticket atıp hesabı geri alıyorlar muhabbeti dönüyor ama itemsatışta tc kimlik numaralı olumlu yorumları olan satıcıdan hesap alırsak sıkıntı çıkar mı diye sorduğumda para iadesi yapılır yapılmaz ise şuralara gider vb şeyler söylendi sizce itemsatıştan hesap almalı mıyım?
İtemsatis değilde gamermarkt daha iyi hesap geri çekince para alabiliyorsun yada mahkemeye tasiyorlar

Geri