satıldığı yer güvenilirdir ama satıcı gider 3 ay sonra geri çeker uğraşırsıngenelde oyuna cok para yatırmam kacınırım lakın bır kere yatırdımmıda bırakmam bu yuzden tek seferde 3 5 skinli hesap almak istiyorum nereden alabılırım bıldıgınız guvenılır yer varmı sorun cıkarmıcak (gamemarkt haric)
ilk mail ile beraber alsam ve hosgeldınız maılı dahı duruyor olsa genede cekebılme olasılıgı varmı?satıldığı yer güvenilirdir ama satıcı gider 3 ay sonra geri çeker uğraşırsın
neden hocam?almayin.
hoş geldin mailli bulursan al ve 175 vp yatır o fatura sende kalsın zor çekilir diye düşünüyorumilk mail ile beraber alsam ve hosgeldınız maılı dahı duruyor olsa genede cekebılme olasılıgı varmı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
neden hocam?
anladım sagolun hocam zaten oyle ekstra meblaalar yatırmıcam 500 1 arası dusunuyorum, ekstra olarak guvenılır bıldıgınız bır platform varmı?hoş geldin mailli bulursan al ve 175 vp yatır o fatura sende kalsın zor çekilir diye düşünüyorum
itemsatış var şu anlık.anladım sagolun hocam zaten oyle ekstra meblaalar yatırmıcam 500 1 arası dusunuyorum, ekstra olarak guvenılır bıldıgınız bır platform varmı?
Böyle bir şeyin davası olmaz. Her yazılana inanmayın. Alacak kişi riski kabul edip alsın, böyle şeylere bel bağlamasın.GamerMarkt sitesi güvenilir bir kaç defa alışveriş yaptım oradan, herhangi bir geri çekme durumunda dava açıyorlar ve arkanda duruyorlar lakin hesap geri çekme olayları mümkün ve yapılabiliyor. Senin yerinde olsam almam.
hocam orada alıcı sayısı cıddı anlamda az ya yoksa cok onerdıler.GamerMarkt sitesi güvenilir bir kaç defa alışveriş yaptım oradan, herhangi bir geri çekme durumunda dava açıyorlar ve arkanda duruyorlar lakin hesap geri çekme olayları mümkün ve yapılabiliyor. Senin yerinde olsam almam.
tesekkurler.itemsatış var şu anlık.