formatla gecmez hangi parça ban yediyse onu degistirmen lazım beles spoffere cok güven olmaz ama insallah kalkmaz banınarkadaşlar valoranta hile açıyordum ve hwid ban ytemişim bunu nasıl açarım format la geçermi yada bedava spoffer tavsiyesi olan varmı konuyla alakasız yorum atacaklar yorumunu kendine saklasın
Yeni ana kart satın alarkadaşlar valoranta hile açıyordum ve hwid ban ytemişim bunu nasıl açarım format la geçermi yada bedava spoffer tavsiyesi olan varmı konuyla alakasız yorum atacaklar yorumunu kendine saklasın
hemenYeni ana kart satın al![]()
arkım gayette giriyor hesabaBence kullandığın profile hangi bilgisayarla girersen o bilgisayarlar da ban yer.
Bu arada çok iyi düşünmüşler. Keşke War Thunder oyununada gelse.
konuyla ne alakası var bunun ??istenmediğin yerde neden bulunmak istiyorsun ki
hile açmışsın ve sonucuna katlanıyorsun bir sorun yok.konuyla ne alakası var bunun ??
Spoofer kullansan bile 1 hafta içinde ban yiyorsun yine girme riottan kaç ay hwid ban yediğini öğren 3 4 ay giremezsin oyuna büyük ihtimalarkadaşlar valoranta hile açıyordum ve hwid ban ytemişim bunu nasıl açarım format la geçermi yada bedava spoffer tavsiyesi olan varmı konuyla alakasız yorum atacaklar yorumunu kendine saklasın
hwid banın süresi varmı kiSpoofer kullansan bile 1 hafta içinde ban yiyorsun yine girme riottan kaç ay hwid ban yediğini öğren 3 4 ay giremezsin oyuna büyük ihtimal
Varhwid banın süresi varmı ki
Anakartı değiştir aynı ip ile girme hile de açmaarkadaşlar valoranta hile açıyordum ve hwid ban ytemişim bunu nasıl açarım format la geçermi yada bedava spoffer tavsiyesi olan varmı konuyla alakasız yorum atacaklar yorumunu kendine saklasın