Benim tercihim razerdan yana olurdu.1razer deathadder
2rampage smx r44
3asus tuf m3 aura
hangisi daha iyi olur hem estetik hem performan acisindan
smx r44 kullanmıştım kötü diyemem baya bi idare etmişti kaliteli sanırdım taaki deathadder alana kadar şuan kullanıyorum çok memnunum1razer deathadder
2rampage smx r44
3asus tuf m3 aura
hangisi daha iyi olur hem estetik hem performan acisindan
çok para vermek istemiyorum 200 lerde bişey 200e de kulaklik bulmam gerek cunku biseyler sattim +bayram harcligi falan biriktirdigim para kosede kalmasin dedim artiyor cunku sabit kalmiyor hic biseybasilisk de bakabilirsin sana uygunsa, valorantta 11 tuş benim çok işime yarıyor. sensörleri deathadder ile aynı zaten.
![]()
Razer Basilisk V2 RZ01-03160100-R3M1 RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Basilisk V2 RZ01-03160100-R3M1 RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatlarını Akakçe ile takip et! Razer Basilisk V2 RZ01-03160100-R3M1 RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
estetik acidan cok isinamiyorum logitechin mouse larina bide 300 dedigim gibi bi tane de kulaklik alcam 200 civarına o yuzden 70 80 bile kârdirLogitech G203 Lightsync RGB Mouse
hem estetik hem ele tam oturuyo hemde rgb paneli felan var birçok modu var
fiyatida uygun ben 1 senedir kulanıyorum baya kullanişli
bi sorum daha olcak mouseun tiklama omru diye bi sey gercekten varmi yoksa sehir efsanesimi ben sahsen 4 yildir a101 mouse kullanmama ragmen hala calisiyor sadece hassasiyet biraz saldı kendiniRazer tabii ki