Valorant Kalıcı Askıya Alınan Hesap

oynadım hocam gow serisi last of us rdr 2 ghost of tshushima doom serisi tüm need for speedler detroit falan bunun gibi nerdeyse tüm popüler hikayeli oyunlar oynadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

rdr 2 bence o kadar abartıldığı gibi değil en sevdiğim oyunlar sırasında 3. falandır
İlk başlarda sıkıyor ama 2. saati nde fln oyun açılıyor sarıyor benimde ilk3 girer ama 1. Sırada hala Metin 2 var 😂😂 ne hesabım vardı ya çakal hileciler oyunu nakavat etti

bana da ben poligondayken hileden perma attılar aynı anda 3 hesap patladı :D riot işte oynamican şunun oyunlarını haksız banın babası

İtiraz et lolde küfürden perma yemişti hesabım valodada hileden yedi aynı hesaptı lol ve valo Valo için itiraz ettim hem lol açıldı hemde valo
nasıl açtırdın kral

bana da ben poligondayken hileden perma attılar aynı anda 3 hesap patladı :D riot işte oynamican şunun oyunlarını haksız banın babası

nasıl açtırdın kral
İtiraz ettim ticket falan öyle

oynadım hocam gow serisi last of us rdr 2 ghost of tshushima doom serisi tüm need for speedler detroit falan bunun gibi nerdeyse tüm popüler hikayeli oyunlar oynadım

rdr 2 bence o kadar abartıldığı gibi değil en sevdiğim oyunlar sırasında 3. falandır
Denin çar yine ucuz benimkinin yanında neredeyse 2.el temiz araba parası bastım lol+valorant yarın bı 5-6 k daha bascam chaos 2 ve champions 2025 için perma ban yesem nasıl bir mental hale geçerim bilmiyorum

Valorant hesabım kalıcı askıya alındı küfürden ve asla açmıyolar hesabımın değeri 40 bin tl ve champions 2025 setinide almıştım ama hesabımda daha 1 el dereceli girdikten sonra çıktım sonra bir daha giriyim diyince kalıcı askıya alındı yazısı ile karşılaştım ticket attım ve kuralları defalarca ihlal ettiğimi söylediler ama ben bu zamana kadar uyarı geçiçi uzaklaştırma asla almadım hesabım bu zamana kadar chatten bile ban almadım ama direk kalıcı perma ban attılar hesabımın adına napabilirim Alıntıyı görüntüle
40K yatırdığın hesapta küfür edersen tabi böyle olur :D Hak etmişsin açmazlar onu.

İtiraz ettim ticket falan öyle

Denin çar yine ucuz benimkinin yanında neredeyse 2.el temiz araba parası bastım lol+valorant yarın bı 5-6 k daha bascam chaos 2 ve champions 2025 için perma ban yesem nasıl bir mental hale geçerim bilmiyorum
itiraz ticketı attım beni kapı dışarı ettiler şimdi aosdlşkmdsdsadsşö rito pismanlık

Şirket çalışanına denk gelmişsindir açmazlar. Zeitnot editleri falan izle ritoya senin yerine sövüyor. Kafan rahatlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,794
Üyeler
183,468
Son üye
Enginar06
Geri