küfür ettiğimi biliyorum hesap 3 yıllık ban atıcaklarsa uyarı vermeleri lazım veya geçici tak diye atılmaması lazım hesabımda şahsi kendi hesabımHocam normalde alarmbot tarzı bir rep yemişsin derdim ama ticketta tekrarladığın yazıyor. Daha önce hiç uyarı yememişsen de incelemeye girene kadar aynı şeyi fazlaca tekrarlamış olabilirsin tahminimce, bunun dışında bir ihtimal hesabı paylaştıysan başkası daha önce yemiş olabilir. Mail atmayı dene ama işin zor görünüyor.
çok şanslısınız hocam haberiniz olsun bu valorant büyük ihtimal biticek zaten artık valo falanda bıraktım tek lol oynuyorum tam gaz oda eğlencesine yada bağımlılar sayesinde devamı eder bilmiyorumİtiraz et lolde küfürden perma yemişti hesabım valodada hileden yedi aynı hesaptı lol ve valo Valo için itiraz ettim hem lol açıldı hemde valo
LoL var olduğu sürece tencent riot kısmında geriye düşmezküfür ettiğimi biliyorum hesap 3 yıllık ban atıcaklarsa uyarı vermeleri lazım veya geçici tak diye atılmaması lazım hesabımda şahsi kendi hesabım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
çok şanslısınız hocam haberiniz olsun bu valorant büyük ihtimal biticek zaten artık valo falanda bıraktım tek lol oynuyorum tam gaz oda eğlencesine yada bağımlılar sayesinde devamı eder bilmiyorum
Valoda itiraz ettim 2 tarafıda açtılar 10 gün neredeyse sürdü mail yoluyla görüştüm yetkililer ileküfür ettiğimi biliyorum hesap 3 yıllık ban atıcaklarsa uyarı vermeleri lazım veya geçici tak diye atılmaması lazım hesabımda şahsi kendi hesabım
çok şanslısınız hocam haberiniz olsun bu valorant büyük ihtimal biticek zaten artık valo falanda bıraktım tek lol oynuyorum tam gaz oda eğlencesine yada bağımlılar sayesinde devamı eder bilmiyorum
2 senedir bitecek deniliyor hala bitmedi oyun bitmezde zaten belli kitlesi var. bittiğini hissederse riot farklı şeyler ekler yine aktif tutar oyunuçok şanslısınız hocam haberiniz olsun bu valorant büyük ihtimal biticek zaten artık valo falanda bıraktım tek lol oynuyorum tam gaz oda eğlencesine yada bağımlılar sayesinde devamı eder bilmiyorum
Hocam biliyorsun bu ülkede kanı bozuk çok insan var susturup raporlayacaksın gerçekten haklsınıdır belki ama burdan dönmek aşırı zor benim arkadaşım yayıncılara bile mail attı valorant ile araları iyi olan ama yok yani burdan dönmek aşırı zor ama bi oyunada bana göre 30-40k para vermek aşırı saçmabiri bu ban yediğim günde ana bacı din kitap Atatürk şehitler herşeyime sövmüştü bende anasına babasına küfür etmiştim ona baktım mesala adam hala elini kolu gezdirerek oynuyorum ban bile yememiş maç geçmişinden bakıyorum
şirket batcak demiyorumda valorant oynayıcı sayısı düşücek anlamında diyorum çoğu etrafımdaki insanlarda oynamıyor artıkLoL var olduğu sürece tencent riot kısmında geriye düşmez
Valoda itiraz ettim 2 tarafıda açtılar 10 gün neredeyse sürdü mail yoluyla görüştüm yetkililer ile
Valorantın bitmesi imkansız çok büyük kitlesi var valorantın2 senedir bitecek deniliyor hala bitmedi oyun bitmezde zaten belli kitlesi var. bittiğini hissederse riot farklı şeyler ekler yine aktif tutar oyunu
betaya göre düşüktür kitleşirket batcak demiyorumda valorant oynayıcı sayısı düşücek anlamında diyorum çoğu etrafımdaki insanlarda oynamıyor artık
hesap 3 yıllık zaten toplamda 40 bin falan yani daha öncede int kafeye gidiyordum her sabah nerdeyse her gün 100 lira 2 yıl boyunca baya paraHocam biliyorsun bu ülkede kanı bozuk çok insan var susturup raporlayacaksın gerçekten haklsınıdır belki ama burdan dönmek aşırı zor benim arkadaşım yayıncılara bile mail attı valorant ile araları iyi olan ama yok yani burdan dönmek aşırı zor ama bi oyunada bana göre 30-40k para vermek aşırı saçma
aynenValorantın bitmesi imkansız çok büyük kitlesi var valorantın
Bencede valoya 40k vereceğine sistemi yükseltip sabah akşam 2k rdr2 oynayacaktınBöyle toksik oyunlar oynayacağınıza hikayeli oyunlar oynayın hem mentaliniz kurtulur oyun oynamak kafa dağıtmak içindir stres olmak için değil![]()
oynadım hocam gow serisi last of us rdr 2 ghost of tshushima doom serisi tüm need for speedler detroit falan bunun gibi nerdeyse tüm popüler hikayeli oyunlar oynadımBöyle toksik oyunlar oynayacağınıza hikayeli oyunlar oynayın hem mentaliniz kurtulur oyun oynamak kafa dağıtmak içindir stres olmak için değil![]()
rdr 2 bence o kadar abartıldığı gibi değil en sevdiğim oyunlar sırasında 3. falandırBencede valoya 40k vereceğine sistemi yükseltip sabah akşam 2k rdr2 oynayacaktın![]()