Neler Yeni

valorant kalıcı ban yemişim

The Batman

80+ Silver
Ana hesabınla da girme o da ban yer. Kimse inanmıyor ama hile kullanmadan da ban yiyenler var. Bu foruma yazdın şimdi "ben kullanmadığına inanmıyorum kullanmasan ban yemezsin" diyen gereksiz boş insanlar gelip yorum yapacaklar. Valorant hariç başka bir oyunda hile kullansan the forest olur başka oyun olur vanguard ne yazık ki bunu bile algılayıp yine ban atıyor :)
Sensin o dediğin adamların işi yok seni banlayacak desteğe yazarsın çözümün orda

soul

80+ Silver
soundpad kullandığım için perma yemiş olabilir miyim
Yoksa o maçıma gelen soundpad'li arkadaş sen misin?(bi ton insan var tabi ironi yapıyorum !) her el sürekli küfürlü seyler açıyordu. komik olduğunu sanarak.. bende replemiştim.

alex jensen

80+ Silver
Yoksa o maçıma gelen soundpad'li arkadaş sen misin?(bi ton insan var tabi ironi yapıyorum !) her el sürekli küfürlü seyler açıyordu. komik olduğunu sanarak.. bende replemiştim.
Yo ben horon aciyodum ama 12 oldugumuzda
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sesli sohbetten yesen sesli sohbetten yediğin yazardı 3. parti yazılımdan yemişsin.
Soundpad 3.parti demek ki

Bergee

80+ Silver
Ben Minecraft sunucularında bedwars oynuyordum (oynamaya çalışıyordum) sonra delirdim chatten okadar küfür ettim (ağlayan biri olarak) mute yedim gidip macro açtım 10Dk içinde ban yedim Hypixel di sanırım sunucu
Bi arkadaşım cs de hile açmıştı 6k lık valo hesabı da ban yedi.
Vanguardın bu huyunu sevmiyorum iyi hoşta senin oyununda bir şey yapmıyoruz niye banlıyorsun yani :D

alex jensen

80+ Silver

Bergee

80+ Silver

alex jensen

80+ Silver

Reverse Flash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
944
İsim
Enes
Ben 3 defa sebepsiz yere ban yedim Valorantda :) buraya konu açtığım da 4-5 kişi bana kullanmadım diyorsun ama hile açmışsındır falan diye alaycı konuşmuşlardı hatta birisi bari pişkin pişkin konu açma demişti. Tek ticket ile hesabım açılınca konuya yazmıştım cevap bile vermemişlerdi. Açılır dostum ticket at açıyorlar. Bazen hata olabiliyor.

Top Bottom