federalper
80+ Silver
Sesli sohbetten yesen sesli sohbetten yediğin yazardı 3. parti yazılımdan yemişsin.soundpad kullandığım için perma yemiş olabilir miyim
Sesli sohbetten yesen sesli sohbetten yediğin yazardı 3. parti yazılımdan yemişsin.soundpad kullandığım için perma yemiş olabilir miyim
Sensin o dediğin adamların işi yok seni banlayacak desteğe yazarsın çözümün ordaAna hesabınla da girme o da ban yer. Kimse inanmıyor ama hile kullanmadan da ban yiyenler var. Bu foruma yazdın şimdi "ben kullanmadığına inanmıyorum kullanmasan ban yemezsin" diyen gereksiz boş insanlar gelip yorum yapacaklar. Valorant hariç başka bir oyunda hile kullansan the forest olur başka oyun olur vanguard ne yazık ki bunu bile algılayıp yine ban atıyor
Yoksa o maçıma gelen soundpad'li arkadaş sen misin?(bi ton insan var tabi ironi yapıyorum !) her el sürekli küfürlü seyler açıyordu. komik olduğunu sanarak.. bende replemiştim.soundpad kullandığım için perma yemiş olabilir miyim
Yo ben horon aciyodum ama 12 oldugumuzdaYoksa o maçıma gelen soundpad'li arkadaş sen misin?(bi ton insan var tabi ironi yapıyorum !) her el sürekli küfürlü seyler açıyordu. komik olduğunu sanarak.. bende replemiştim.
Soundpad 3.parti demek kiSesli sohbetten yesen sesli sohbetten yediğin yazardı 3. parti yazılımdan yemişsin.
hacı nerelisin senYo ben horon aciyodum ama 12 oldugumuzda
Mesaj otomatik birleştirildi:
Soundpad 3.parti demek ki
Sivashacı nerelisin sen
Ben Minecraft sunucularında bedwars oynuyordum (oynamaya çalışıyordum) sonra delirdim chatten okadar küfür ettim (ağlayan biri olarak) mute yedim gidip macro açtım 10Dk içinde ban yedim Hypixel di sanırım sunucu
Vanguardın bu huyunu sevmiyorum iyi hoşta senin oyununda bir şey yapmıyoruz niye banlıyorsun yaniBi arkadaşım cs de hile açmıştı 6k lık valo hesabı da ban yedi.
Harbi biz gayet egleniyordu sonucta kaybederken trollemedimVanguardın bu huyunu sevmiyorum iyi hoşta senin oyununda bir şey yapmıyoruz niye banlıyorsun yani
Zamanında banladı Valorant'ta hile açmadığım halde ban yedim.Sensin o dediğin adamların işi yok seni banlayacak desteğe yazarsın çözümün orda
Hocam soundpad vanguardı tetikleyecek bir program değil soundpad den ban yiyemezsin.Yo ben horon aciyodum ama 12 oldugumuzda
Mesaj otomatik birleştirildi:
Soundpad 3.parti demek ki
horon açan ilk defa duyuyorum , genede küfürlü replikler açıyolarSivas
Demek ki oyleymis haci neyden ban yicemHocam soundpad vanguardı tetikleyecek bir program değil soundpad den ban yiyemezsin.