federalper
80+ Silver
Hocam ben değil dedikçe sen öyle diyorsun tamam hocam soundpadden yediniz.Demek ki oyleymis haci neyden ban yicem
Hocam ben değil dedikçe sen öyle diyorsun tamam hocam soundpadden yediniz.Demek ki oyleymis haci neyden ban yicem
Mklol gibi skin programlarıda 3.parti olarak değerlendiriliyor hile olmayabilir burda ne yazsak pek faydası yok destek çözebilir bu işiZamanında banladı Valorant'ta hile açmadığım halde ban yedim.
ney pekiHocam ben değil dedikçe sen öyle diyorsun tamam hocam soundpadden yediniz.
3.parti den yani hileden ban yemişsin bilgisayarındaki herhangi zararlı bir yazılım da tetiklemiş olabilir o ban daha açılmaz 3 ay sonra hwid banınız açılıyor diye biliyorum yeni hesap açıp devam edebilirsin.ney peki
Hocam kimseyle konuşmadan desteğe yazın açılma ihtimalini kimse bilemez perma alıp açılmaları gördümney peki
hwid banım yok ki bilgisayarda zararlı yazılımda yok3.parti den yani hileden ban yemişsin bilgisayarındaki herhangi zararlı bir yazılım da tetiklemiş olabilir o ban daha açılmaz 3 ay sonra hwid banınız açılıyor diye biliyorum yeni hesap açıp devam edebilirsin.
Açmadı oyun programı gördü direkt perma ban bilgisayarı da 3 ay ban yedi 3 ay valo giremedi bizleSohbete soundpad ile giren o çocuk olabilir sonuçta sönmez reyiz kufurlerini indirip adamlara o şekilde sovenler var senide rapor etmiş olabilirler
Mesaj otomatik birleştirildi:
Valodada açmış demekki
valorantCC kullanmış olabilir misin? (crosshair rengi değiştirme uygulaması)Alıntıyı görüntüle
arkadaşlar hile falan açmadım zaten bu yan hesabım dün reko attım bugün girdim perma hiçbir 3.parti hile vs kullanmıyorum napıcam
aga geçmiş olsun o perma ban anakarta işleniyor demişti birisi burada aman dikkat et ana hesabı da kaptırmaattım kankada kaldırmazlar muhtemelen gereksiz yere perma yememe şaşıyorum
HayirvalorantCC kullanmış olabilir misin? (crosshair rengi değiştirme uygulaması)
Yok anakarta islenmemis benim arkadas hile acmisti ona bile hwid atmadilar 4 5 hesabi perma yediaga geçmiş olsun o perma ban anakarta işleniyor demişti birisi burada aman dikkat et ana hesabı da kaptırma
Hayir kendi pcmde girdimeğer hesabını ban yemiş bir bilgisayara girdiysen ban yemiş olabilirsin. ben banlanmış bir pc ye hesap girmiştim ve ban yemiştim.