valorant kalıcı ban yemişim

3.parti den yani hileden ban yemişsin bilgisayarındaki herhangi zararlı bir yazılım da tetiklemiş olabilir o ban daha açılmaz 3 ay sonra hwid banınız açılıyor diye biliyorum yeni hesap açıp devam edebilirsin.
hwid banım yok ki bilgisayarda zararlı yazılımda yok

Sohbete soundpad ile giren o çocuk :D olabilir sonuçta sönmez reyiz kufurlerini indirip adamlara o şekilde sovenler var senide rapor etmiş olabilirler
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Valodada açmış demekki
Açmadı oyun programı gördü direkt perma ban bilgisayarı da 3 ay ban yedi 3 ay valo giremedi bizle

x contol mouse gibi fare controller uygulamalarını almıyor bu yönden iyi zulada ve robloxta makro yapıyordum (sistem yüzünden oyniyom para yatırılmamış.) valoda bu yazılımı algılamıyor ve ordan makro yapan insanlar var.

eğer hesabını ban yemiş bir bilgisayara girdiysen ban yemiş olabilirsin. ben banlanmış bir pc ye hesap girmiştim ve ban yemiştim.

valorantCC kullanmış olabilir misin? (crosshair rengi değiştirme uygulaması)
Hayir

aga geçmiş olsun o perma ban anakarta işleniyor demişti birisi burada aman dikkat et ana hesabı da kaptırma
Yok anakarta islenmemis benim arkadas hile acmisti ona bile hwid atmadilar 4 5 hesabi perma yedi

eğer hesabını ban yemiş bir bilgisayara girdiysen ban yemiş olabilirsin. ben banlanmış bir pc ye hesap girmiştim ve ban yemiştim.
Hayir kendi pcmde girdim

Screenshot_2022-08-01-12-19-39-04_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg

Sakami kanka bu cihaz banu ne hile acmadim cildiricam simdi

Son düzenleme:
Geri