Neler Yeni

valorant kalıcı ban yemişim

Strelok

80+ Silver
Hayir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yok anakarta islenmemis benim arkadas hile acmisti ona bile hwid atmadilar 4 5 hesabi perma yedi

Hayir kendi pcmde girdim

Alıntıyı görüntüle
Sakami kanka bu cihaz banu ne hile acmadim cildiricam simdi
Ban Anakarta işleniyormuş derken demek istediğim bu

Ahmet7752

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Ahmet Çakır
bazen hatalı banlama oluyor ama öyle olsa bile genellikle üstünde durup inceleme yapmıyorlar

alex jensen

80+ Silver
bazen hatalı banlama oluyor ama öyle olsa bile genellikle üstünde durup inceleme yapmıyorlar
yapmadılar ticketlarına dönüş yapılmıcak diyorlar sövsem haklıyım hwid ban kaldırılıyormuş galiba oyunu d diskine kurunca öylemi yapsam

NasdaQ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Teknoloji Medeniyeti
durum ne noldu

alex jensen

80+ Silver

Cagilar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
192
trollüyor ya riot attığınız ticketlara bakılmıcak vs diyor 3 ay beklicekmişim spoofer fln denicem
Spoofer a hiç gerek yok konu gözüme çarptı bende bi bakayım dedim şöyleki eğer bilgisayarınız hwid ban yediyse kaldırmak kolaydır ama bu 1 kereliğine mahsus birdaha yapılamaz öncelikle win10 kullanıyor olmalısınız isterseniz bilgisayara format atıp win11 kurup bios up yapmalısınız ya da format atmadan win 11 yükselterek bios up ve ya da down yapmalısınız şahsen bunu ben ban yediğimde denemiştim arkadaşlarımada söyledim hepimiz banımızı kaldırdık sizde bi deneyin zarar gelmez büyük ihtimalle sizinkide kalkar AMA UNUTMAYIN BU 1 KERE OLAN BİRŞEY

alex jensen

80+ Silver
Spoofer a hiç gerek yok konu gözüme çarptı bende bi bakayım dedim şöyleki eğer bilgisayarınız hwid ban yediyse kaldırmak kolaydır ama bu 1 kereliğine mahsus birdaha yapılamaz öncelikle win10 kullanıyor olmalısınız isterseniz bilgisayara format atıp win11 kurup bios up yapmalısınız ya da format atmadan win 11 yükselterek bios up ve ya da down yapmalısınız şahsen bunu ben ban yediğimde denemiştim arkadaşlarımada söyledim hepimiz banımızı kaldırdık sizde bi deneyin zarar gelmez büyük ihtimalle sizinkide kalkar AMA UNUTMAYIN BU 1 KERE OLAN BİRŞEY
W11 yapamiyorum biosumu uefiye cevirince ekran kartimla celisiyor ve biod daha acilmiyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,069
Üyeler
167,050
Son üye
Onur Kara
Top Bottom