Dostum smurfun ne olduğunu nasıl olduğunu biliyorum CS de globalim Smurf adamın taşımasıyla smoke duvar arkası rastgele tarayarak 180 drece skope atıp arkadakini sağdakini soldakini 4 kişiyi vuran adam bariz hiledir.Hile dediğiniz kişiler tahminen smurflerdir.
tmdır eywYazı yazdığın bloğun üstündeki koca paneli görmedin mi? Palet falan var.
Entry Fragger oynuyorsan jett-reyna olabilir.Valorant'a yeni geçtim. Kendi main karakterimi nasıl bulabilirim?
bu arada katılmak için şu an yapacağımız bişey var mıKatıldım. TIKIW#0009
imzanıza yazıno zaman katıldım oyun nickiniz nedir ona göre kabul edeyim
Tamam dostum... Lakin her maç hile geliyor diyorsan orada sözüne güvenmem. Her ligde oynuyorum denebilir şimdiye kadar ciddi olarak sadece 1 kişiye hile dedim:Dostum smurfun ne olduğunu nasıl olduğunu biliyorum CS de globalim Smurf adamın taşımasıyla smoke duvar arkası rastgele tarayarak 180 drece skope atıp arkadakini sağdakini soldakini 4 kişiyi vuran adam bariz hiledir.
Katıldım yazıp oyun içi RIOTID yazsan yeterli.bu arada katılmak için şu an yapacağımız bişey var mı
Oyunun bedava olmasından dolayı hile ye çare bulamazlar çünkü insanlar banlansada yeni hesap açıyorlar 10 maçta golda çıkıyorlarTamam dostum... Lakin her maç hile geliyor diyorsan orada sözüne güvenmem. Her ligde oynuyorum denebilir şimdiye kadar ciddi olarak sadece 1 kişiye hile dedim:
Ki bu adamın bile günahını alıyor olabilirim. Oyunda hile olsa bile hızlı bir şekilde ilgileniliyor.
katıldım Furkan SıRR#2992Katıldım yazıp oyun içi RIOTID yazsan yeterli.