Yokben normalde lol deki kullanıcı adı ve şifremle giriyorum valorant hesabımı satacağım ama satarsam lol hesabımda gideceği için satamıyorum lol hesabımdan valorant ı ayırmanın bir yolu yokmu
Hocam fiyatı arttırarak ikisini birden satabilirsiniz ayırmanın bir yolu yokben normalde lol deki kullanıcı adı ve şifremle giriyorum valorant hesabımı satacağım ama satarsam lol hesabımda gideceği için satamıyorum lol hesabımdan valorant ı ayırmanın bir yolu yokmu
Kardeşim sakin e posta filan girme karşı tarafa şifreni verme dolandırıcılar çok çalıyorlar bak sakin hesap hiçbir bilgini verme satarsan eğer ısrar ederse bile verme bı de site üzerinden konuşben normalde lol deki kullanıcı adı ve şifremle giriyorum valorant hesabımı satacağım ama satarsam lol hesabımda gideceği için satamıyorum lol hesabımdan valorant ı ayırmanın bir yolu yokmu
site dışı konuşmam zaten teşekkürlerKardeşim sakin e posta filan girme karşı tarafa şifreni verme dolandırıcılar çok çalıyorlar bak sakin hesap hiçbir bilgini verme satarsan eğer ısrar ederse bile verme bı de site üzerinden konuş
yağmacı vandal var sadece plat 1Valo hesabij nasil
Cok para etmez gerek yok riske atmayasite dışı konuşmam zaten teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:
yağmacı vandal var sadece plat 1