Neler Yeni

Valorant Londra sunucusuna geçme deneyimim

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,079
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
Dünkü açtığım konuda Valorant'taki Türk oyuncuların ne kadar toxic olduğundan bahsetmiştim. Konuda Frankfurt sunucusu aynı TR sunucusu gibi dendiği için Londra sunucusunda oynadım ve deneyimlerimi paylaşacağım.

İlkle ping. TR sunucusunda pingim 20-22 arası olurken Londra sunucusunda 70-80 arasıydı. Rahatsız etmiyor, zaten o kadar gecikmeyi anlayamam da.

Oyuncular gerçekten aşırı hoş. Ölüyorsun "nice try", "it's okay", diyorlar, ölen "sorry" diyor filan hep böyle. 3 maç attım üçü de böyleydi. Hiç kimse TR sunucusundaki gibi sövmüyor. Bizde ise öyle değil. Takımda çok laf atan üste çıkıyor. Daha da maç attıkça güncellerim.

Çok oynamayı bildikleri söylenmez. Attığım 3 maçı da kaybederek yenilgi serimle Demir 3'ten Demir 1'e düştüm :D. Karşıya da smurf geldi hatta iki maça aynı smurf geldi. Ve evet takımda birinciydim. Açıkça güzel oynayamıyorum ben de ama en azından eğlendim.

Kısaca eğer size de böyle toxic insanlar geliyorsa ve İngilizceniz iyiyse siz de deneyebilirsiniz. Ama gireceklere bir ricam olacak. Lütfen sunucuyu bozmayın ve bir LOL EU West daha olmasın.

lerensavasl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,225
İsim
Eren Savaş
Çok abartıyorsunuz bence. Toxicleri muteleyebilirsiniz. Hatta kendinizi geliştirmek istiyorsanız tüm takımı muteleyin ve oyunu haritadan takip etmeye çalışın. Ben de TR de oynuyorum ve toxiclikten sunucu değiştirecek kıvama gelmedim henüz. Hatta genelde çok fena makara dönüyor ve oyunu ciddi oynayamıyoruz.

Faveouls

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,126
İsim
Emre
Çok abartıyorsunuz bence. Toxicleri muteleyebilirsiniz. Hatta kendinizi geliştirmek istiyorsanız tüm takımı muteleyin ve oyunu haritadan takip etmeye çalışın. Ben de TR de oynuyorum ve toxiclikten sunucu değiştirecek kıvama gelmedim henüz. Hatta genelde çok fena makara dönüyor ve oyunu ciddi oynayamıyoruz.
O dediğin şey lolde, muteleyip oyun kazanman, kendini geliştirmen fps oyunları için geçersiz.

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,079
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Demek ki bana gelenler size gelenlerle aynı değilmiş hangi rank'te oynuyorsunuz?

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,079
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

lerensavasl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,225
İsim
Eren Savaş

lerensavasl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,225
İsim
Eren Savaş

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,079
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler

lerensavasl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,225
İsim
Eren Savaş
Arkadaşlar söylediğim şeye "olmuyor o" diyenler için ben kendimce nacizane açıklama yapayım. Turnuvada değilsiniz. Yenmeniz şartta değil. Bu dediğimi derecelide yapmak zorunda da değilsiniz. Ama ısınırken mesela tüm takımı muteleyin ve haritadan takip etmeye çalışın oyunu. İnanın bana çok ama çok faydası var. "Gold 1 sin sen sus abin gelsin." Abim gelse o da böyle der.

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
Dünkü açtığım konuda Valorant'taki Türk oyuncuların ne kadar toxic olduğundan bahsetmiştim. Konuda Frankfurt sunucusu aynı TR sunucusu gibi dendiği için Londra sunucusunda oynadım ve deneyimlerimi paylaşacağım.

İlkle ping. TR sunucusunda pingim 20-22 arası olurken Londra sunucusunda 70-80 arasıydı. Rahatsız etmiyor, zaten o kadar gecikmeyi anlayamam da.

Oyuncular gerçekten aşırı hoş. Ölüyorsun "nice try", "it's okay", diyorlar, ölen "sorry" diyor filan hep böyle. 3 maç attım üçü de böyleydi. Hiç kimse TR sunucusundaki gibi sövmüyor. Bizde ise öyle değil. Takımda çok laf atan üste çıkıyor. Daha da maç attıkça güncellerim.

Çok oynamayı bildikleri söylenmez. Attığım 3 maçı da kaybederek yenilgi serimle Demir 3'ten Demir 1'e düştüm :D. Karşıya da smurf geldi hatta iki maça aynı smurf geldi. Ve evet takımda birinciydim. Açıkça güzel oynayamıyorum ben de ama en azından eğlendim.

Kısaca eğer size de böyle toxic insanlar geliyorsa ve İngilizceniz iyiyse siz de deneyebilirsiniz. Ama gireceklere bir ricam olacak. Lütfen sunucuyu bozmayın ve bir LOL EU West daha olmasın.
hocam biraz da bulunduğunuz rank ile alakalı toxiclşk olayı.

tabi türkler en toxic 3 milletten biridir online oyunlarda ama plat civarına çıktığımda ben toxiclik baya azaldı.

Top Bottom