Neler Yeni

Valorant Londra sunucusuna geçme deneyimim

lerensavasl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,225
İsim
Eren Savaş

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,556
İsim
Uygar Güllüpınar
Instagram
lilnyks0
Dünkü açtığım konuda Valorant'taki Türk oyuncuların ne kadar toxic olduğundan bahsetmiştim. Konuda Frankfurt sunucusu aynı TR sunucusu gibi dendiği için Londra sunucusunda oynadım ve deneyimlerimi paylaşacağım.

İlkle ping. TR sunucusunda pingim 20-22 arası olurken Londra sunucusunda 70-80 arasıydı. Rahatsız etmiyor, zaten o kadar gecikmeyi anlayamam da.

Oyuncular gerçekten aşırı hoş. Ölüyorsun "nice try", "it's okay", diyorlar, ölen "sorry" diyor filan hep böyle. 3 maç attım üçü de böyleydi. Hiç kimse TR sunucusundaki gibi sövmüyor. Bizde ise öyle değil. Takımda çok laf atan üste çıkıyor. Daha da maç attıkça güncellerim.

Çok oynamayı bildikleri söylenmez. Attığım 3 maçı da kaybederek yenilgi serimle Demir 3'ten Demir 1'e düştüm :D. Karşıya da smurf geldi hatta iki maça aynı smurf geldi. Ve evet takımda birinciydim. Açıkça güzel oynayamıyorum ben de ama en azından eğlendim.

Kısaca eğer size de böyle toxic insanlar geliyorsa ve İngilizceniz iyiyse siz de deneyebilirsiniz. Ama gireceklere bir ricam olacak. Lütfen sunucuyu bozmayın ve bir LOL EU West daha olmasın.
High elo için aynısını söyleyemeyeceğim. Şahsen Türkler için Türkiye serveri daha iyi. Toxicleri de muteleyin pingleyerek versin infosunu kimseyle uğraşılmaz bu oyunda.

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,915
İsim
Mehmet
İngilizler zaten kibar insanlar olmalarıyla tanınırlar. Tr sunucusunda evet kibar insan çok yok ve toksik de fazla ama kibar, efendi oyuncuları maçlarda ekleyip daha sonra akitf gördükçe birlikte girersen zamanla toksik sorununu kökten çözersin. Bence 50ms ekstra ping ciddi bir süre. Tr den arkadaş bulup arkadaşlar listeni uzattıkça oyundan alacağın keyif artacaktır. Ben benden kötü oynasalar da gerçekten rezalet oynamadıkça anlaşabildiğim her iyi niyetli oyuncuyu ekliyorum.

JumboG4rid3s

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,243
İsim
ömer faruk
İlgilendiği Kategoriler
ZORT
ya demir 1 de mutelemesen ne olur ki info biliyor mu demir 1 ler xD

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,081
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
hocam biraz da bulunduğunuz rank ile alakalı toxiclşk olayı.

tabi türkler en toxic 3 milletten biridir online oyunlarda ama plat civarına çıktığımda ben toxiclik baya azaldı.
İşte sorun bu ben plat'a çıkamam :D. O kadar iyi oynasaydım bile demirden çıkmak çok zor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

High elo için aynısını söyleyemeyeceğim. Şahsen Türkler için Türkiye serveri daha iyi. Toxicleri de muteleyin pingleyerek versin infosunu kimseyle uğraşılmaz bu oyunda.
Daha olmadı orada biraz kasılıp sonra TR sunucusuna gelirim.

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
İşte sorun bu ben plat'a çıkamam :D. O kadar iyi oynasaydım bile demirden çıkmak çok zor.
benim smurfum var hocam daha unranked onda dereceliyi düşük bir rankta açmayı hedefliyorum isterseniz pre olarak girebiliriz.

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,081
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler

JumboG4rid3s

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,243
İsim
ömer faruk
İlgilendiği Kategoriler
ZORT
Ben Demir 1'im ama bu oyun dahil FPS oyunlarıyla ilgili birçok taktik vs. biliyorum genel konuşman yanlış.
dostum oyunun ilk rankı ve sen taktik vs şeyleri biliyorsan aimini kas çok rahat silver olursun demirleri tek başınada vurusun emin ol aim kasman yeterli olur.

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,081
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
İngilizler zaten kibar insanlar olmalarıyla tanınırlar. Tr sunucusunda evet kibar insan çok yok ve toksik de fazla ama kibar, efendi oyuncuları maçlarda ekleyip daha sonra akitf gördükçe birlikte girersen zamanla toksik sorununu kökten çözersin. Bence 50ms ekstra ping ciddi bir süre. Tr den arkadaş bulup arkadaşlar listeni uzattıkça oyundan alacağın keyif artacaktır. Ben benden kötü oynasalar da gerçekten rezalet oynamadıkça anlaşabildiğim her iyi niyetli oyuncuyu ekliyorum.
O da mantıklı ama bir süre böyle deneyeceğim. Belki oradan eklediğim olur. 50 ms artış evet biraz fazla sistemin geriye kalanında çok gecikme olmadığından sanki biraz etki etti gibi. Mesela orada hiç eskisi kadar hs filan atamadım.
benim smurfum var hocam daha unranked onda dereceliyi düşük bir rankta açmayı hedefliyorum isterseniz pre olarak girebiliriz.
n00bn00b#TR1 Hocam eklersen müsait olduğunda oynarız çok güzel olur.

uydu3

80+ Silver
Ya rank atlama tamamen şans işi trde iyi adamda denk gelebiliyor beyinini evde unutanda geliyor bir maçı kazanıyorduk kimsede kimseye bir şey demedi bir tane raze bize bomba atmaya falan başladı bilerek kaybettirdi falan bunun gibi birsürü şey oluyor

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,081
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
dostum oyunun ilk rankı ve sen taktik vs şeyleri biliyorsan aimini kas çok rahat silver olursun demirleri tek başınada vurusun emin ol aim kasman yeterli olur.
Bir ara çalışıp demir üçe çıkmıştım sonra tabii salınca biraz düştü o. Daha çok hızlı FPS oyunları kasıyorum overwatch tipi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ya rank atlama tamamen şans işi trde iyi adamda denk gelebiliyor beyinini evde unutanda geliyor bir maçı kazanıyorduk kimsede kimseye bir şey demedi bir tane raze bize bomba atmaya falan başladı bilerek kaybettirdi falan bunun gibi birsürü şey oluyor
Maçı satanlar bambaşka konu zaten.

JumboG4rid3s

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,243
İsim
ömer faruk
İlgilendiği Kategoriler
ZORT
düzeltiyorum aga 5 olmadan dereceli falan girmeyin allah belasını versin tr serverinin oyunu sildim.

Son düzenleme:
Top Bottom