Dünkü açtığım konuda Valorant'taki Türk oyuncuların ne kadar toxic olduğundan bahsetmiştim. Konuda Frankfurt sunucusu aynı TR sunucusu gibi dendiği için Londra sunucusunda oynadım ve deneyimlerimi paylaşacağım.
İlkle ping. TR sunucusunda pingim 20-22 arası olurken Londra sunucusunda 70-80 arasıydı. Rahatsız etmiyor, zaten o kadar gecikmeyi anlayamam da.
Oyuncular gerçekten aşırı hoş. Ölüyorsun "nice try", "it's okay", diyorlar, ölen "sorry" diyor filan hep böyle. 3 maç attım üçü de böyleydi. Hiç kimse TR sunucusundaki gibi sövmüyor. Bizde ise öyle değil. Takımda çok laf atan üste çıkıyor. Daha da maç attıkça güncellerim.
Çok oynamayı bildikleri söylenmez. Attığım 3 maçı da kaybederek yenilgi serimle Demir 3'ten Demir 1'e düştüm
. Karşıya da smurf geldi hatta iki maça aynı smurf geldi. Ve evet takımda birinciydim. Açıkça güzel oynayamıyorum ben de ama en azından eğlendim.
Kısaca eğer size de böyle toxic insanlar geliyorsa ve İngilizceniz iyiyse siz de deneyebilirsiniz. Ama gireceklere bir ricam olacak. Lütfen sunucuyu bozmayın ve bir LOL EU West daha olmasın.