Neler Yeni

Valorant Londra sunucusuna geçme deneyimim

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,079
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar

morocco

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,465
İsim
enes
Çok abartıyorsunuz bence. Toxicleri muteleyebilirsiniz. Hatta kendinizi geliştirmek istiyorsanız tüm takımı muteleyin ve oyunu haritadan takip etmeye çalışın. Ben de TR de oynuyorum ve toxiclikten sunucu değiştirecek kıvama gelmedim henüz. Hatta genelde çok fena makara dönüyor ve oyunu ciddi oynayamıyoruz.
Takım oyununda mutelemek, maçı kaybettirir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sunucu özelliği değiştirebildiğimizden beri Londra ve paris sunucularında oynuyorum. TR serverde arada bir maç attım ve ciddi anlamda kanser oldum, oyuna alt f4 çektim.

Londra ve paris sunucuları adamdır.

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,079
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Sunucu özelliği değiştirebildiğimizden beri Londra ve paris sunucularında oynuyorum. TR serverde arada bir maç attım ve ciddi anlamda kanser oldum, oyuna alt f4 çektim.

Londra ve paris sunucuları adamdır.
Sadece ping sıkıntı 70 ms biraz fazla TR'de 20 ms oynuyordum. Neyse zaten demirim çok fark olmaz sanırım.

ELECTUS

80+ Silver
Gerçekten bende geçicem galiba biraz önce 2 maç attım gerçektende ikisinde de anama sövdüler sinirden çıktım oyundan.😡👺

morocco

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,465
İsim
enes
Sadece ping sıkıntı 70 ms biraz fazla TR'de 20 ms oynuyordum. Neyse zaten demirim çok fark olmaz sanırım.
Pariste 58-60 arası, Londrada da max 70 alıyorum. Çok bir fark yok açıkçası.

Ensar

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,145
İsim
Ensar
Dünkü açtığım konuda Valorant'taki Türk oyuncuların ne kadar toxic olduğundan bahsetmiştim. Konuda Frankfurt sunucusu aynı TR sunucusu gibi dendiği için Londra sunucusunda oynadım ve deneyimlerimi paylaşacağım.

İlkle ping. TR sunucusunda pingim 20-22 arası olurken Londra sunucusunda 70-80 arasıydı. Rahatsız etmiyor, zaten o kadar gecikmeyi anlayamam da.

Oyuncular gerçekten aşırı hoş. Ölüyorsun "nice try", "it's okay", diyorlar, ölen "sorry" diyor filan hep böyle. 3 maç attım üçü de böyleydi. Hiç kimse TR sunucusundaki gibi sövmüyor. Bizde ise öyle değil. Takımda çok laf atan üste çıkıyor. Daha da maç attıkça güncellerim.

Çok oynamayı bildikleri söylenmez. Attığım 3 maçı da kaybederek yenilgi serimle Demir 3'ten Demir 1'e düştüm :D. Karşıya da smurf geldi hatta iki maça aynı smurf geldi. Ve evet takımda birinciydim. Açıkça güzel oynayamıyorum ben de ama en azından eğlendim.

Kısaca eğer size de böyle toxic insanlar geliyorsa ve İngilizceniz iyiyse siz de deneyebilirsiniz. Ama gireceklere bir ricam olacak. Lütfen sunucuyu bozmayın ve bir LOL EU West daha olmasın.
Ben de yabancı sunucuda oynamak istiyorum ama maalesef TR sunucusunda bile arada ping 250-400'e çıkabiliyorken yabancı sunucuda düşük pingte oynamam çok zor.. ☹️

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,079
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Konuyu güncelliyorum, bugün arkadaşımla Paris sunucusuna girdik ve bir maç attık. Bu maçta tabanca turunda ilk ace'imi aldım :D. Takımda en düşük 15 kill varken 4 kill'i olan Omen bize saçma sapan konuşuyordu. Bilin bakalım nereliydi. Tabii ki de Türk'tü. Paris'te de varız yani.

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,737
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Çok abartıyorsunuz bence. Toxicleri muteleyebilirsiniz. Hatta kendinizi geliştirmek istiyorsanız tüm takımı muteleyin ve oyunu haritadan takip etmeye çalışın. Ben de TR de oynuyorum ve toxiclikten sunucu değiştirecek kıvama gelmedim henüz. Hatta genelde çok fena makara dönüyor ve oyunu ciddi oynayamıyoruz.
Muteleyince infolarını duyamıyoruz.

lerensavasl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,224
İsim
Eren Savaş
Muteleyince infolarını duyamıyoruz.
Herkesi muteleyin dediğim için infoları duyamıyoruz yazmış herkes senin gibi. Bende şunu söylemek istiyorum. Haklısınız. Ama eğer toxic adamı duymaya devam ederseniz daha kötü oynamaya başlayacaksınız, skorunuz bozulacak, moraliniz düşecek ve diğer elde kötü oynayacaksınız. Zaten bu oyunda harita takibi de çok önemli. Ben de arkadaş Demir eloda olduğu için, çok fazla kişi flame yapacaktır. Toxicleri mutelesin işte. Herkesi mutelerse haritaya daha çok bakma ihtiyacı hissedecek ve daha çok bakacak. Ben böyle yaptım. Ciddi anlamda iyi oldu. Haritayı takip etmekte zorlanmıyorum artık. Hatta tüm takımın infosunu ben veriyorum bazen. Bizimki longta öldüyse "Raze Long." gibi...

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ
hocam biraz da bulunduğunuz rank ile alakalı toxiclşk olayı.

tabi türkler en toxic 3 milletten biridir online oyunlarda ama plat civarına çıktığımda ben toxiclik baya azaldı.
diğerleri hangi ırklar

lerensavasl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,224
İsim
Eren Savaş

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru