Mechanist
80+ Silver
Dahası
Hiç CS oynamadım oynamayı da düşünmüyorum ama Valorant sardı beni oynuyorum tamamen zevk meselesiHangisi ?
Hiç CS oynamadım oynamayı da düşünmüyorum ama Valorant sardı beni oynuyorum tamamen zevk meselesiHangisi ?
Aynen öyle LoL de başlayalı belki 1 2 ay olmuştur herkes birbirinin annesine sövüyor. Yok yani anlamadım gerçekte kaç yaşında, bu küfürü nerden öğrenmiş, o yüzden chat'i olmayan oyunları bir tık daha çok seviyorumKanser kitlenin sebebi Türkiye aslında :d
Ben bu yorumu kabul etmiyorum Ruslar varken Türkler kanser değil bence ama LoL de TR serveri = KanserKanser kitlenin sebebi Türkiye aslında :d
Valorant bir maç sonrası hatta maçın yarısında bittsin Allahım diye yalvarıyorumValorant daha güzel ama çabuk sıkıyor.
CSGO binlerce saat oynanabilir.
Bu nedenle CSGO'cuyuz.
9-10 filan benim kardeşimde oynuyor ama millete ana bacı sövmüyor sadece takımdakilerle taktik yapmak için vs. yazıyorAynen öyle LoL de başlayalı belki 1 2 ay olmuştur herkes birbirinin annesine sövüyor. Yok yani anlamadım gerçekte kaç yaşında, bu küfürü nerden öğrenmiş, o yüzden chat'i olmayan oyunları bir tık daha çok seviyorum