Valorant mı CS:GO mu

Valorant mı CS:GO mu

• Valorant

• CS:GO

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.

Affection

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
243
Hangisi ?

Cs daha çok zevkli. Herkesin oyun zevki farklıdır saygı duymak gerek.

CSGO türkiye sunucusu source 2 ve hile koruma olsa Türkiye'de en çok oynanan oyun olur.

Reis ben normalde 3 yıldır cs giriyorum. Oyunda herhangi bir yenilik yok adam gibi update yok hile var kanser kitle çok (bu valo içinde geçerli). Ne biliim valo bana farklı geldi çok sevdim oyunu he bir cs eder mi asla cs yi bitirecek oyun cs nin yeni oyunudur.

Reis ben normalde 3 yıldır cs giriyorum. Oyunda herhangi bir yenilik yok adam gibi update yok hile var kanser kitle çok (bu valo içinde geçerli). Ne biliim valo bana farklı geldi çok sevdim oyunu he bir cs eder mi asla cs yi bitirecek oyun cs nin yeni oyunudur.
Faceit oyna Esea kas

Ben nedense cs alışamadım hiç valorant bence karakter yetenekleri düşük ms ve yüksek tick oranı hile korumasının iyi olması filan iyi cs bana çok soluk geldi valorant daha canlı

Kanser kitlenin sebebi Türkiye aslında :d

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,021
Üyeler
188,868
Son üye
lemvox
Geri