Gl0ve
80+ Bronze
Dahası
Tek kelimesmurflar:ff verin
vermediyseniz:senin sülaleni ananı babanı bacını halanı 31 styla şarkı sözleri
Muted.
Tek kelimesmurflar:ff verin
vermediyseniz:senin sülaleni ananı babanı bacını halanı 31 styla şarkı sözleri
Yeni rank ne hocamDemin solo gireyim dedim 13-0 yendim çok mutluyum bide rank atladım
Ama normalde tilt oluyorum solo girdiğimde giriceksen tr serverında girme
FPS türünde güzel bir alternatif. Eğer cs den sıkılıp biraz daha aksiyon arıyorsan oynayabilirsin ancak bence hala CS:GO > VALORANTarkadaslar uzun zamandır zula oynuyorum ve sıkıldım 3 sene olmuştur çünkü para oyunu artık valorant oynamak istiyorum ve nasıl bir oyun sıkılırmıyım ilk başlarda açıklarmısınız ?
kick gelmeliTek kelime
Muted.
1 win aldım gold 3 oldum 1 win daha aldım plat 1Yeni rank ne hocam
Benip hesap ta öyle ama 60 fps alamıyorumbenim hesabım öyle ama sıkıldım
Bugün bana Fatih Kasasından sınırsız karambit çıktı. Keşke kelebek çıksaydı. Hem kelebeğin hareket hızı 3 daha fazla hem mekatronik ve hayalet kelebek desenim varAynen
Birde şöyle bir gerçek var full +6 full Quantum lu hesap olunca sarıyor
Kick asla gelmemeli , 4 tane troll pre girerse nasıl olurkick gelmeli
oyunu sabote diyorlar
Moba oyununu FPS oyunuyla karıştırma fikrini ilk başta sevememiştim, ama sarıyor. Sadece iyi takım uyumu lazım. Özellikle Cypher gibi karakterler oynuyorsan takımla iletişimin çok iyi olmalı.arkadaslar uzun zamandır zula oynuyorum ve sıkıldım 3 sene olmuştur çünkü para oyunu artık valorant oynamak istiyorum ve nasıl bir oyun sıkılırmıyım ilk başlarda açıklarmısınız ?
İlla sarsın diyorsan ben şuan GTA SAN ANDREAS oynuyorum efsane sarıyordaha farklı oyunlar önerir misiniz? saran
biraz şey yüzünden bıraktım zulayı 6 ay ara vermiştim sıkılıp sonra hesapta zp kalmadı zp kalmayıncada silah yok silah olmayıncada zevk yokBenip hesap ta öyle ama 60 fps alamıyorum
gta5 oynuyorum oda sıktıİlla sarsın diyorsan ben şuan GTA SAN ANDREAS oynuyorum efsane sarıyor