Doğrunalık ne demek knmArkadaşlar valoda vp alıcam ama papara doğrunalık değil. Papara üzerinden epin alınıyor ama doğrulanık hesap olmadıgı için almama durumu olurmu ?
buyuk ihtimalle dogrulama dediDoğrunalık ne demek knm
Valoya para harcamaktan vazgeçseniz keşke leş oyun cs ye at o parayı belki değerli bir şey gelir ve ya git oyun al kendineArkadaşlar valoda vp alıcam ama papara doğrunalık değil. Papara üzerinden epin alınıyor ama doğrulanık hesap olmadıgı için almama durumu olurmu ?
öyle düşünme ama, belki adam cs ortamına alışamadı, veya direkt sevmiyor. adam sevmediği bir şeye niye yatırım yapsın. ona yatırım yapıcağına gider sevdiği bir oyunda değer kaybetmeyecek bir skin alırValoya para harcamaktan vazgeçseniz keşke leş oyun cs ye at o parayı belki değerli bir şey gelir ve ya git oyun al kendine
Kimlik doğrulama şeyi isteDoğrunalık ne demek knm
Cs nadir oynuyom. Valorant hergun oynuyorum ve 3 tane adam gibi skin varValoya para harcamaktan vazgeçseniz keşke leş oyun cs ye at o parayı belki değerli bir şey gelir ve ya git oyun al kendine
Haber edersin kardeşimen ucuz şekilde epin almak istiyorsanız epinavcisi.com sitesini ziyaret edin tam bir akakçe havası ve istediğin en ucuz epini görüntüleyip anında yönlendirme yapıyor
Hesap vesaire patlamasin birde hiç.duymadimhttps://epinavcisi.com/ linki bıraktım bro
Gerek yok bence güvenemedimyeni açılmış bende yeni gördüm ama çok iyi ve bir çok epin sayfası var
hi2games kabasakal gamesatis bynogame arasında gezip duruyorumsen bilirisn ama epin alacağın zaman göz atmayı unutma bence