Neler Yeni

Valorant - Neon sizce OP bir karakter mi ?

Sizce OP mi ?

• Evet

Oylar: 21 43.8%
  • Hayır

Oylar: 16 33.3%
  • Karakter oyundan kaldırılsın oyun fortnite'a döndü

Oylar: 11 22.9%

• Oy kullanan toplam üye
    48

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,599
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Öylesine düşünürken aklıma takıldı, sizce oyunu olduğundan daha kolay hale getiriyor mu ? Özellikle x ultisi kolsuzu adam ediyor mu yani böyle düşünenler var mı ?
Veya OP bir karakter mi ? vs vs.
Gelin bu ajanı tartışalım.

Bana göre orta-uzak menzilde bile fazla vurduğundan orta seviye aimi olan herhangi birinin elinde bile eco round'u saniyeler içinde kendi alehine çevirebilecek kadar güçlü.

Ben Reyna maindim, ultisiyle misal 10 seferin 4'ünde başarısız oluyorsam Neon'da çok nadiren 1 sefer başarısız oluyorum, %90 ace de getirisi zaten.

Kaneki Ken

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,458
İsim
Fatih Ege Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
Anime , Bilgisayar , Kodlama
Öylesine düşünürken aklıma takıldı, sizce oyunu olduğundan daha kolay hale getiriyor mu ? Özellikle x ultisi kolsuzu adam ediyor mu yani böyle düşünenler var mı ?

Bana göre orta-uzak menzilde bile fazla vurduğundan orta seviye aimi olan herhangi birinin elinde bile eco round'u saniyeler içinde kendi alehine çevirebilecek kadar güçlü.

Ben Reyna maindim, ultisiyle misal 10 seferin 4'ünde başarısız oluyorsam Neon'da çok nadiren 1 sefer başarısız oluyorum, %90 ace de getirisi zaten.
Oynanış tarzına göre değişir karşı neon ulti açarsa saklanıp önümden geçmesini beklemek zorunda kalıyorum ki anca öyle ölüyor uzaktan vursam desem takım arkadaşları kolluyor normalde pusmam neon ultiyi açılınca pusuyorum

akıllı kuş

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,109
İsim
Cicikuş
Ultisi aşırı güçlü, adam yanımdan koşarak takımıma ace attı ben bi şey yapamadım 1 tane sıktım oda duvara gitti aşırı boş bi ultisi var. onun dışında diğer şeyleri dengeli gibi.

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4

Bence oyunu olduğundan kolay hale getirmiyor. Ultiside sanıldığı kadar güçlü değil karşındaki adam sen onu öldürene kadar seni çok rahat öldürebilir.

K.Furkan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Furkan
Bence ultisi dışında dengeli bir ajan ama ultisine belki bir nerf gelebilir 40 yerine 30 falan onun dışında dengeli bir ajan.

Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Ömer Burak Bağdiken
ultisi dışında iyi , reyna çok daha op bir karakter gibi geliyor bana q su e si ultisi herşeyiyle güzel reyna <3

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,921
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
3.'ye oy verenlerin akıl sağlığı:
cio.gif

Karakter OP ama kullanmasını bilene.

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,715
İsim
misfit
Ultisine bir kaç düzenlemeler yapılabilir onun dışında iyi bence. Çok iyi oynayan birine denk gelmediğiniz sürece ultiyi çok rahat alırsınız.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,599
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
oynadığın rank ne?
Normalde elmas immortal arası, şu an rank kasamıyorum, altın 3 verdi elmaslarla eşleştiriyor.
Oynanış tarzına göre değişir karşı neon ulti açarsa saklanıp önümden geçmesini beklemek zorunda kalıyorum ki anca öyle ölüyor uzaktan vursam desem takım arkadaşları kolluyor normalde pusmam neon ultiyi açılınca pusuyorum
Ben genelde koştuğu yöne doğru normalde 1 tık fazla kaydıracağıma 3 tık fazla kaydırıyorum rahat vuruluyor o şekilde, en hassas anı kaydığı an çünkü tek yöne doğru hareket ediyor. Ama koşarken sağ sol yapınca zorlaşıyor.
Bence oyunu olduğundan kolay hale getirmiyor. Ultiside sanıldığı kadar güçlü değil karşındaki adam sen onu öldürene kadar seni çok rahat öldürebilir.
Hızı bence fark yaratıyor, karşının rankına bakmadan şu yorumda bulunabileceğimi düşünüyorum her ranktan oyunlarda fark yaratıyor çünkü high elo yayıncılara da bakınca gerekli koşullarda kolay kill getiriyor.
ultisi dışında iyi , reyna çok daha op bir karakter gibi geliyor bana q su e si ultisi herşeyiyle güzel reyna <3
Neon'da bhop yapmaya başlayınca maalesef Reynaya dönemedim.. Özür dilerim Reyna.

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Oyun mekaniğini karaktere ulti yapmışlar koşarak vuran hero mu olur abi?

Top Bottom