Neler Yeni

Yardım ( Valorant ) Noobluğum Yüzünden Çıldırmak Üzereyim Yardım!

Beter Ali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,424
İsim
Mert Can Kopal
elmasım şu anda kardeşim aimin daha önemli olduğu buradan belli oluyor galiba ?
ben oyunu bilmiyodum daha haytımda ilk defa bu oyunla klavye mouse kullandım
Mesaj otomatik birleştirildi:

o yüzden radyanitler sadece skill kullanar adm öldürüyor bela atıyor her ne kadar aim önemli osada bu da önemli

OsmanUCR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Osman Uçar
Arkadaşlar Mis gibi rahat rahat oyun oynayayaım diye 3.5 milyar PC aldım PC çok güzel oyun da yükledim ama bir türlü adam gibi oynayamıyorum kaç tane video izledim hepsini yapıyorum antremanda yaptıklarımın hepsi gerçek maçlarda olmuyor ne kadar oynasamda en sonunda ölüyorum sürekli ölüyorum ne yapacağımı anlamadım boşuna para mı verdik biz bu bilgisayara oynayacak oyun yok arkadaşlarımla oynucam diye yükledim gene de ölüyorum ölüyorum da ölüyorum

Şu Valorantı Adam gibi oynayan var mı ya Osman Gültekin#2059 Discorddan ekleyin nolur bana şu oyunu öğretin adam gibi oynayayım nolursunuz ya
bende tam tersi iyi güzel oynuyorum ama tam kombo yapmışken ya pc resetliyor ya da ekran donuyor pcyi baştan başlatmam lazım . Ölüm maçında birinci giderken pc kapanınca tam sinir krizi :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
İsmail
bende tam tersi iyi güzel oynuyorum ama tam kombo yapmışken ya PC resetliyor ya da ekran donuyor pcyi baştan başlatmam lazım . Ölüm maçında birinci giderken PC kapanınca tam sinir krizi :D
Valla hocam durumlarımız ters bilgisayarın güç kablosu gevşek olabilir onu iyice otutturun bilgisayarı da fazla sarsmayın kablo oynamasın benim bilgisayarda sarsılınca kapanıyor

Beter Ali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,424
İsim
Mert Can Kopal
Valla hocam durumlarımız ters bilgisayarın güç kablosu gevşek olabilir onu iyice otutturun bilgisayarı da fazla sarsmayın kablo oynamasın benim bilgisayarda sarsılınca kapanıyor
reis beni ekle beraber gireriz Lev1 5450

Beter Ali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,424
İsim
Mert Can Kopal

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML

LastShot

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,290
İsim
Berk Esenli
Kardeşim daha dün yüklemişsin oyunu, normal kötü oynaman. Oynadıkça gelişir, poligona girip orta seviyedeki botlarda 15-20+ yapmaya çalışabilirsin. Ben de ilk başladığımda biraz kötüydüm yavaş yavaş yükselebiliyrosun, plat3'üm şu an. Herhalde senin cs geçmişin falan da yok, çünkü olsa en azından bir şeyler yapabiliyorsun.

Ordulu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
456
İsim
Mustafa Elbaşı
Arkadaşlar Mis gibi rahat rahat oyun oynayayaım diye 3.5 milyar PC aldım PC çok güzel oyun da yükledim ama bir türlü adam gibi oynayamıyorum kaç tane video izledim hepsini yapıyorum antremanda yaptıklarımın hepsi gerçek maçlarda olmuyor ne kadar oynasamda en sonunda ölüyorum sürekli ölüyorum ne yapacağımı anlamadım boşuna para mı verdik biz bu bilgisayara oynayacak oyun yok arkadaşlarımla oynucam diye yükledim gene de ölüyorum ölüyorum da ölüyorum

Şu Valorantı Adam gibi oynayan var mı ya Osman Gültekin#2059 Discorddan ekleyin nolur bana şu oyunu öğretin adam gibi oynayayım nolursunuz ya
ben aksıına bırakıyom bi baktım tek raund 4 kill almısım ( sen kendini kastıgın için oynayamiyr olabilrisin )

Kardeşim daha dün yüklemişsin oyunu, normal kötü oynaman. Oynadıkça gelişir, poligona girip orta seviyedeki botlarda 15-20+ yapmaya çalışabilirsin. Ben de ilk başladığımda biraz kötüydüm yavaş yavaş yükselebiliyrosun, plat3'üm şu an. Herhalde senin cs geçmişin falan da yok, çünkü olsa en azından bir şeyler yapabiliyorsun.
hele cs-go dan sonra bir valo gir millet sövüyo :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
İsmail
ben aksıına bırakıyom bi baktım tek raund 4 kill almısım ( sen kendini kastıgın için oynayamiyr olabilrisin )

hele cs-go dan sonra bir valo gir millet sövüyo :)
bak o konuda haklısın çok kasıyorum kendimi ölünce de sinirleniyorum

Ordulu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
456
İsim
Mustafa Elbaşı
Top Bottom