Valorant Ping hakkında

Reaksiyon skoru
10
Merhabalar iyi forumlar.
Şimdi soracağım soru cahilce olabilir, bilale anlatır gibi cevap vermenizi rica edeceğim :D
ben millenicom 1000mbps internet kullanıyorum ve Gaziantep te yaşıyorum..
Ancak ping değerlerim 35mbps internet kullanan arkadaşlarımla aynı.. hatta aynı firmadan 100 mbps kullanan arkadaşım daha iyi ping elde ediyor..
Valorant oynuyoruz, Riot Games'in istanbul sunucusu var.. Ben orda 24 ping alıyorum.. Speedtest yaparken İstanbul TT server seçersem pingim 24, Adana TT server seçersem pingim 7..
şimdi sorum ise: Ben nasıl 7 ping değeriyle valorant oynayabilirim..? speedtest sonuçları ektedir

Ekler

• Ekran görüntüsü 2023-08-03 190908.png
    Ekran görüntüsü 2023-08-03 190908.png
    35.8 KB · Hit: 97
  • WhatsApp Görsel 2023-08-02 saat 11.59.39.jpg
    WhatsApp Görsel 2023-08-02 saat 11.59.39.jpg
    22.5 KB · Hit: 98
Merhabalar iyi forumlar.
Şimdi soracağım soru cahilce olabilir, bilale anlatır gibi cevap vermenizi rica edeceğim :D
Ancak ping değerlerim 35mbps internet kullanan arkadaşlarımla aynı.. hatta aynı firmadan 100 mbps kullanan arkadaşım daha iyi ping elde ediyor..
Valorant oynuyoruz, Riot Games'in istanbul sunucusu var.. Ben orda 24 ping alıyorum.. Speedtest yaparken İstanbul TT server seçersem pingim 24, Adana TT server seçersem pingim 7..
şimdi sorum ise: Ben nasıl 7 ping değeriyle valorant oynayabilirim..? speedtest sonuçları ektedir
kanka istanbula yakınsan pingin az olur

Arkadaşın nerede yaşiyor?
yan mahallemde :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

mesela vpn, dns, ip vs bir şeyleri değiştirip kendimi istanbulda gösterebilir miyim? gösterirsem bir şey farkeder mi?

Merhabalar iyi forumlar.
Routing'e bağlı durum.
Pingplotter indirip. 104.160.143.212 yapınız.

Geri