Yardım Valorant raporlarım bilet geçmişime düşmüyor, sizde de böyle mi?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

KlausM

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,346
Selamlar,
Son zamanlarda Valorant’ta bazı oyuncuları raporladım (hakaret, oyun bozma vs. gibi sebeplerle), ancak dikkatimi çeken şey şu oldu: raporlarım bilet geçmişime hiç düşmüyor. Geçen ay da benzer bir durum yaşadım, yine hiçbir şekilde destek sisteminde görünmedi.

Eskiden bir oyuncuya işlem yapıldığında "raporunuz değerlendirildi" gibi bir bildirim veya en azından destek sayfasında bilet geçmişinde bir kayıt oluyordu, en azından içimiz rahatlıyordu. Şimdi ise hiçbir geri dönüş alamıyorum, sanki sistem raporu alıyor ama sonra sessizce yok oluyor gibi.

Aynı durumu yaşayan var mı? Acaba sadece bana özel bir sıkıntı mı bu, yoksa genel bir değişiklik mi oldu sistemde? Bilgilendirme kaldırıldı mı artık?

Selamlar,
Son zamanlarda Valorant’ta bazı oyuncuları raporladım (hakaret, oyun bozma vs. gibi sebeplerle), ancak dikkatimi çeken şey şu oldu: raporlarım bilet geçmişime hiç düşmüyor. Geçen ay da benzer bir durum yaşadım, yine hiçbir şekilde destek sisteminde görünmedi.

Eskiden bir oyuncuya işlem yapıldığında "raporunuz değerlendirildi" gibi bir bildirim veya en azından destek sayfasında bilet geçmişinde bir kayıt oluyordu, en azından içimiz rahatlıyordu. Şimdi ise hiçbir geri dönüş alamıyorum, sanki sistem raporu alıyor ama sonra sessizce yok oluyor gibi.

Aynı durumu yaşayan var mı? Acaba sadece bana özel bir sıkıntı mı bu, yoksa genel bir değişiklik mi oldu sistemde? Bilgilendirme kaldırıldı mı artık?
valo oynayan kaldımı ya bırakın aga o oyunu başka oyunlar keşfedin az, bende valo oynuyordum ama bi yere kadar be

Tam olarak neye göre oynayan kalmaması gerekiyor?
bilgisayarı açtığında oynadığı tek oyunun valo olduğu kişilerin başka oyunları keşfetmesi gerekli bence

valo oynayan kaldımı ya bırakın aga o oyunu başka oyunlar keşfedin az, bende valo oynuyordum ama bi yere kadar be
kankam bu kafa yapısını bırakın artık bende oynamıyorum ama oynayana bir şey deme hakkın yok bu oyun çok sinir bozucu falan biliyoruz ama yapacak bir şey yok Seven adam istediği kadar oynar hayat onun zevk onun mesela hikayeli oyunlardan nefret ediyorum o yüzden ya araba ya da fps oyunları oynuyorum herkesin zevki ayrı

sadece valorant oynuyorum ve çok memnunum oynamayı bilene her oyun güzel

ama sen valo bağımlısı birisine benziyorsun hocam doğrumu bildim :)
bence değilim en son 4-5 gün önce oynamışım. Sence bağımlı mıyım? Ama sen bilgisayar bağımlısı olabilirsin. Dışarııya çık çimene falan dokun

ama sen valo bağımlısı birisine benziyorsun hocam doğrumu bildim :)
e yani
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bence değilim en son 4-5 gün önce oynamışım. Sence bağımlı mıyım? Ama sen bilgisayar bağımlısı olabilirsin. Dışarııya çık çimene falan dokun
bağımlıysan da ondan daha iyisindir tek bildiği npc avlamak olan asosyal biri valoda yine biriyle konuşuyorsun sabahtan akşama kadar npc avlamıyorsun

kankam bu kafa yapısını bırakın artık bende oynamıyorum ama oynayana bir şey deme hakkın yok bu oyun çok sinir bozucu falan biliyoruz ama yapacak bir şey yok Seven adam istediği kadar oynar hayat onun zevk onun mesela hikayeli oyunlardan nefret ediyorum o yüzden ya araba ya da fps oyunları oynuyorum herkesin zevki ayrı
zevkler renkler konusu ayrı. sadece benim demek istediğim pc yi sadece valo oynamak için toplayan sadece valo oynayan kitlenin başka oyunları keşfetse ufku açılır en azından. bf1, rdr2 gibi oyunları oynuyorum bir kaç defa valo gireyim eğlencesine 1 2 maç atayım dedim oyundaki her şey çok büyük ve çok renkli geldi mesela bilmiyorum ama yıllar boyunca valo oynayan birisi olara valonun artık iyice bozduğunu düşünüyorum adamlar sürekli cart curt skinler getirip para kazanma derdine yöneldi artık. valo sadece 2 3 maçlığına eğlencesine girilecek bir oyuna döndü benim gözümde. rekoda yücelik, immo gibi rankta oynayanlar loldeki hayatsız kişilerin valo versiyonudur mesela

Tam olarak bu konuda böyle bir yazı yazmanı çözemedim. Konuyla çok alakasız bir yazı olmuş.
valorant oynayan bir kişinin konusunu gördüm yazayım dedim biliyorum konunun sorusuyla alakasız bir cevap

sadece valorant oynuyorum ve çok memnunum oynamayı bilene her oyun güzel
hikayeli, simulasyon ya da başka fps oyunlarına bakmanı tavsiye ederim valo zamanında güzeldi be

dokunuyorum çimene dostum merak etme iyi bari sen valo bağımlısı değilmişsin sevindim :)

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri