Yardım Valorant raporlarım bilet geçmişime düşmüyor, sizde de böyle mi?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Cs'de prime var ancak yinede hile geliyor. Dediğin gibi oynanırsa faceit oynanır. Onuda ben oynuyordum 6levele kadar çıkmıştım. Ancak hem valo hemde cs oynayınca aim çok sarsılıyor bende, o yüzdende seçim yapıp valoya geçmiştim. Ancak ondan önce cs:go ve cs 1.6 geçmişim vardı. Nedense bana çok daha eğlenceli gelmişti valo.
haklısın oynanış olarak eğlenceliydi ilk başlarda hem rekabet ön plandayken hem de karakter skilleri oyuncuları heyecanlandırdı çıktığı zaman csden akın etti çoğunluk valoya ama şimdi bakarsan bana göre cs daha mantıklı geliyor sade skillsiz daha rekabetçi oluyor şahsen

haklısın oynanış olarak eğlenceliydi ilk başlarda hem rekabet ön plandayken hem de karakter skilleri oyuncuları heyecanlandırdı çıktığı zaman csden akın etti çoğunluk valoya ama şimdi bakarsan bana göre cs daha mantıklı geliyor sade skillsiz daha rekabetçi oluyor şahsen
extra olarak valoda çocuk kitle daha fazla

öyle örnek veriyim dedim sistemle alakası yok bu işin ozmn hiç sistem almaya gerek yok herkes alsın 4060 dlls 4 ile her oyunu oynasın böyle bir saçmalık yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kral bilmiyorum ne kdr oynadın hangi eloda oynadın ama cs de aim varsa kazandın bu oyun direk bu oyunda daha fazla taktik vb şeyler var aim mekaniği csye benziyor ve seninm dediğin gibi ultisi olan kazanmıyor maçı
kral aşırı bir valo geçmişim olmadı ama yüksek elo oynayanları da görüyorum yüksek elodan olan arkadaşlarla rekabet girmişliğim var doğal olarak karşıya da yüksek elo çıkıyor her neyse orası ayrı bir şey de yani oyunu karakterlerinin skilleri belirliyor neredeyse aimi olmayan bi zahmet yüksek eloya çıkamaz zaten ama sen şu dediğimi anlamıyorsun senin zevkindir sen böyle seviyorsundur zaten bana uymuyor şahsen demişim zaten skiller oyunun kaderini belirliyor genelde bu oyunda yok deadlockla ulti atayım yok roket atayım yok şu yeni karakterle site a ulti atayım site boşalsın hızlıca girelim felan bana uymayan şeyler bana göre rekabet tadı kaçıyor

ne yapıcan kitleyi ekibini kur veya frankfurt gir orada bebe yok hiç
cs ile aralarındaki kitle farkını söyledim. frankfurt sizin main sunucu heralde

Senin dediğin o çocuk kitlenin çoğu demir, bronz eloda. yücelik-immoda çok denk gelmiyorsun. Bne denk gelsem bile çocuk aklı başında win almak için oynuyor.
gold plat eloya kadar çocuk kitle kısmı çok var evet dia dan sonra azalıyor

banada cs çok sade geliyor :D

mnatıklı değil zevkli geliyor bana da tam tersi zevkli geliyor bu oynamayın demek için sebeb değil ama bence cs sade biraz

banada cs çok sade geliyor :D
tercih meselesi sade bana daha rekabetçi gelir valo gibi oyunlar da sana ayrıca csdende utility kullanımı hayatı bir önem taşıyor sadece çık vur değil yani oyun bunu bilmeyen çok maalesef

mnatıklı değil zevkli geliyor bana da tam tersi zevkli geliyor bu oynamayın demek için sebeb değil ama bence cs sade biraz
oynamayın demedim arkadaş valodan başka rekabetçi doğru düzgün ne oyun var diye sormuştu sanırım ona hitaben yazdım şahsi fikirlerimi

gold plat eloya kadar çocuk kitle kısmı çok var evet dia dan sonra azalıyor
ruslar la oynayınca sorun yok herhalde trde bebeler var valo kitlesi öyle anlamına gelmiyor tr dışında çoğu sw de oynadım hepsi 16 üstü

Bende burada şey derim reis. Cs'ninde rusları çok kötü ne yapacağız. Hangi önlemi almamız gerekir. Bana gelen ruslar çok toxic oluyor. Adam türkçe bir şekilde bana sövüyor. :D

tercih meselesi sade bana daha rekabetçi gelir valo gibi oyunlar da sana ayrıca csdende utility kullanımı hayatı bir önem taşıyor sadece çık vur değil yani oyun bunu bilmeyen çok maalesef

oynamayın demedim arkadaş valodan başka rekabetçi doğru düzgün ne oyun var diye sormuştu sanırım ona hitaben yazdım şahsi fikirlerimi
yok ya zaten yukarıda biri yazmıştı onu alıntılamışsın o yüzden dedim fikirlerin güzel zaten ben sade sevsem bende cs oynarım ben kargaşa seviyorum

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,255
Üyeler
184,756
Son üye
yagiz21
Geri