Başlığı YouTube aramasına yazarsanız %90 sonuç bulursunuz .valorant riot id şekilli yapma nasıl oluyor googleden olan şekilli nickleri denedim fakat kabul etmıyor bazıları yapmıs olarak goruyorum oyunda yardımcı olurmusunuz
Allah askına bakarmısın ve bana lınk yollarmısın ongoru ıle konusuyuorsunuz yaBaşlığı YouTube aramasına yazarsanız %90 sonuç bulursunuz .
hadi ????Başlığı YouTube aramasına yazarsanız %90 sonuç bulursunuz .
%90 diyorum zaten nerenizle okuyorsunuz yükseltin konuyu bilen varsa yardım eder zaten ???????Allah askına bakarmısın ve bana lınk yollarmısın ongoru ıle konusuyuorsunuz ya
Bence yapma ark ekleyemssinvalorant riot id şekilli yapma nasıl oluyor googleden olan şekilli nickleri denedim fakat kabul etmıyor bazıları yapmıs olarak goruyorum oyunda yardımcı olurmusunuz
%90 diyorum zaten nerenizle okuyorsunuz yükseltin konuyu bilen varsa yardım eder zaten ???????
Altına özel karakterler için video koydum beyninizi kullanıp izlerseniz ortaya karışık bir şekilde yaparsınız zaten iyi günler.isim değiştirme demiyorum ben siz nerenizle okuyorsunuz şekilli yapmak dıyorum !!!!
şununu üstüne bir şey diyecemde neyseisim değiştirme demiyorum ben siz nerenizle okuyorsunuz şekilli yapmak dıyorum !!!!
Boşverin anlatmak zor oluyor bazen .şununu üstüne bir şey diyecemde neyse
Art arda atmış olmam dışında bir sorun yok .diyebilirsin desene ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
f5 yapmadıgım ıcın gormedım beyın ıle alakası yok