Valorant RTX 3060 Ekran kartı sürücüsü çöktü hatası

RGB Delisi

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,355
Ekran kartıma OC yaptım. furmark vs yaptım. @cfranko hocamla stabil bir oc yaptık. ama valorant girince hep bu hatayı veriyor çözümü nedir. OC ile alaksı var mıdır ?

1200-200 yaptık
Belki stabil değildir.
@cfranko ne yaptırdın adama espotçu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1200-200 yaptık
Furmak testi yaptım 30 dakika sorun yoktu8 valorant girdim maç bulundu dei süre dolduğu gibi hata verdi

1200-200 yaptık

Furmak testi yaptım 30 dakika sorun yoktu8 valorant girdim maç bulundu dei süre dolduğu gibi hata verdi
Ekran kartı driverlarını sildim. yeniden yüklüyorum.

Hocam ekran kartınız güncel mi?
Ve de valorantta çok gerekli değilse oc yapmayın.

Hocam başka oyunlar da oynuyorum.
Benim ekran kartında mı sıkıntı var yaptığım ayarlarda mı bilmiyorum ama zamanında Cyberpunk'ta 35>>56FPS yapan ayarlarla Valorant'da FPS düşüşü yaşıyorum :D

OC Yokken 162FPS aldığım yerde OC Varken 145FPS alıyorum XD

Benim ekran kartında mı sıkıntı var yaptığım ayarlarda mı bilmiyorum ama zamanında Cyberpunk'ta 35>>56FPS yapan ayarlarla Valorant'da FPS düşüşü yaşıyorum :D

OC Yokken 162FPS aldığım yerde OC Varken 145FPS alıyorum XD
75 ten 85e çıktı 87ye kadar zorluyor.

3D Mark Time Spy yap stabilitesinden şüpheliysen, o kesin sonuç verir.

75 ten 85e çıktı 87ye kadar zorluyor.
Eğer bu oyunda iyi bir FPS artışı istiyorsanız mutlaka işlemci overclock tarafına yönelin.
Benim sistemimde +0.1GHz demek oyunda +13-14FPS demek. Benim işlemcim bozuk ayrıca, 4.1 boost frekansı varken oyunda 3.8GHz çalışıyor, silikonu da kötü. Ben 4GHz'e Oto voltajda sabitledim tertemiz oldu hem daha az ısınıyor nasıl oluyorsa.

Eğer bu oyunda iyi bir FPS artışı istiyorsanız mutlaka işlemci overclock tarafına yönelin.
Benim sistemimde +0.1GHz demek oyunda +13-14FPS demek. Benim işlemcim bozuk ayrıca, 4.1 boost frekansı varken oyunda 3.8GHz çalışıyor, silikonu da kötü. Ben 4GHz'e Oto voltajda sabitledim tertemiz oldu hem daha az ısınıyor nasıl oluyorsa.
işlemcim boşta 90 derece idi /r5 3600\ power boost kapattım 82 zorluyor en fazla o yüzden işlemci oc sıkıntı

işlemcim boşta 90 derece idi /r5 3600\ power boost kapattım 82 zorluyor en fazla o yüzden işlemci oc sıkıntı
O neymiş öyle ya.
Hazır sistem olarak mı aldınız?
Hazır sistem olarak aldıysanız termal macunun durumuna bir bakın derim. Benim macun komple buharlaşmış, oyunda 78 dereceleri görüyordum. Macun yeniledim 60-62 derecede çalışmaya başladı.

Geri