RGB Delisi
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,355
Belki stabil değildir.
@cfranko ne yaptırdın adama espotçu.
Furmak testi yaptım 30 dakika sorun yoktu8 valorant girdim maç bulundu dei süre dolduğu gibi hata verdi1200-200 yaptık
Ekran kartı driverlarını sildim. yeniden yüklüyorum.1200-200 yaptık
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Furmak testi yaptım 30 dakika sorun yoktu8 valorant girdim maç bulundu dei süre dolduğu gibi hata verdi
Hocam başka oyunlar da oynuyorum.Hocam ekran kartınız güncel mi?
Ve de valorantta çok gerekli değilse oc yapmayın.
Diğer oyunlarda böyle hata alıyor musunuz?Hocam başka oyunlar da oynuyorum.
Benim ekran kartında mı sıkıntı var yaptığım ayarlarda mı bilmiyorum ama zamanında Cyberpunk'ta 35>>56FPS yapan ayarlarla Valorant'da FPS düşüşü yaşıyorumHocam başka oyunlar da oynuyorum.
75 ten 85e çıktı 87ye kadar zorluyor.Benim ekran kartında mı sıkıntı var yaptığım ayarlarda mı bilmiyorum ama zamanında Cyberpunk'ta 35>>56FPS yapan ayarlarla Valorant'da FPS düşüşü yaşıyorum
OC Yokken 162FPS aldığım yerde OC Varken 145FPS alıyorum XD
Eğer bu oyunda iyi bir FPS artışı istiyorsanız mutlaka işlemci overclock tarafına yönelin.75 ten 85e çıktı 87ye kadar zorluyor.
işlemcim boşta 90 derece idi /r5 3600\ power boost kapattım 82 zorluyor en fazla o yüzden işlemci oc sıkıntıEğer bu oyunda iyi bir FPS artışı istiyorsanız mutlaka işlemci overclock tarafına yönelin.
Benim sistemimde +0.1GHz demek oyunda +13-14FPS demek. Benim işlemcim bozuk ayrıca, 4.1 boost frekansı varken oyunda 3.8GHz çalışıyor, silikonu da kötü. Ben 4GHz'e Oto voltajda sabitledim tertemiz oldu hem daha az ısınıyor nasıl oluyorsa.
O neymiş öyle ya.işlemcim boşta 90 derece idi /r5 3600\ power boost kapattım 82 zorluyor en fazla o yüzden işlemci oc sıkıntı