Emre Zengin
Moderatör
- En İyi Cevap
- 22
- Reaksiyon skoru
- 8,532
Gerek yok, kaydedip çık direk Valorantta dene.Yaptım okey dedim. Kaydedip çıkıp tekrar biosa mı gireyim ?
Gerek yok, kaydedip çık direk Valorantta dene.Yaptım okey dedim. Kaydedip çıkıp tekrar biosa mı gireyim ?
Çok kral adamsın be hocammmmGerek yok, kaydedip çık direk Valorantta dene.
hocam merhaba sorun aynı olduğu için farklı başlık açmak istemedim, aynı hata bende de var restore factory keys olayı bende yok aşağıdaki defualt secure yaptım yine olmadı. Benim ne yapmam lazım yine aynı secure boot hatası veriyor vanguardGene gir BIOS'a. Security sekmesine gir. Key Management kısmına tıklayıp fotoğraf atar mısın?
Hocam Install Default Secure Boot Keys yazana basıp kaydedip çıkar mısın?hocam merhaba sorun aynı olduğu için farklı başlık açmak istemedim, aynı hata bende de var restore factory keys olayı bende yok aşağıdaki defualt secure yaptım yine olmadı. Benim ne yapmam lazım yine aynı secure boot hatası veriyor vanguard
Alıntıyı görüntüle
Clear Secure Boot Keys yapabilir misin? Ondan sonra fotoğraf atar mısın?onu yaptım olmadı.
clear secure boot yaptığımda secure boot disable oluyor hocam onu da denedim secure boot kapatmak için, kapalı olsada açık olsada hata veriyorHocam Install Default Secure Boot Keys yazana basıp kaydedip çıkar mısın?
Tekrardan yapar mısın? Yaptıktan sonra Windows arama kısmına msinfo32 yazıp ekran görüntüsü atar mısın?clear secure boot yaptığımda secure boot disable oluyor hocam onu da denedim secure boot kapatmak için, kapalı olsada açık olsada hata veriyor
Tekrardan yapar mısın? Yaptıktan sonra Windows arama kısmına msinfo32 yazıp ekran görüntüsü atar mısın?
Tamamdır şimdi Install Default Secure Boot Keys yazana basıp kaydedip çık. Ondan sonra tekrardan msinfo32 yazıp ekran görüntüsü gönder hocam.
Tamamdır şimdi Install Default Secure Boot Keys yazana basıp kaydedip çık. Ondan sonra tekrardan msinfo32 yazıp ekran görüntüsü gönder hocam.
BIOS'u güncelle bakalım:dediğiniz gibi yaptım durum böyle.
Alıntıyı görüntüle
yaklaşık 2 hafta önce başka bi sebepten bios güncellemeye çalışmıştım. Şuan 5606 sürümünü kullanıyorum, bir üst sürümü veya en üst sürümü yüklemeye çalıştığımda windows açılmıyordu bende eski sürümüne yükledim. Kısaca güncellediğim zaman windows hata veriyor.BIOS'u güncelle bakalım:
1) Öncelikle elinde bir tane 8 ya da 16 GB'lık bir flash bellek olsun. Belleği FAT32 olarak biçimlendirin.
2) Buradan 6203 BIOS'unu indirin hocam. https://www.asus.com/tr/supportonly/prime_b350plus/helpdesk_bios/
3) Sonra indirdiğiniz dosyayı klasöre çıkartın, klasöre çıkarttıktan sonra PRIME-B350-PLUS-ASUS-6203.CAP adlı dosyayı flash belleğin içine atın.
4) Flash belleğin içine attıktan sonra bilgisayarı yeniden başlatın ve delete tuşu ile BIOS'a girin. Girdikten sonra Advanced Moda (F7) geçin. Geçtikten sonra üst tarafta Tool sekmesini göreceksin ona tıkla. Tıkladıktan sonra Asus Ez Flash 3 Utility olacak ona da tıkla. Gelen ekranda flash belleğini seç ve içindeki PRIME-B350-PLUS-ASUS-6203.CAP adlı dosyayı seçip BIOS'u güncelleyin.
Not: BIOS güncelleme sırasında elektrik kesilmesin ve flash bellek yerinden oynamasın.