Valorant secure boot hatası

Gerek yok, kaydedip çık direk Valorantta dene.
Çok kral adamsın be hocammmm :D yeni bir konu açacağım başka bir konu hakkında rica etsem bakabilir misiniz ya ?

Gene gir BIOS'a. Security sekmesine gir. Key Management kısmına tıklayıp fotoğraf atar mısın?
hocam merhaba sorun aynı olduğu için farklı başlık açmak istemedim, aynı hata bende de var restore factory keys olayı bende yok aşağıdaki defualt secure yaptım yine olmadı. Benim ne yapmam lazım yine aynı secure boot hatası veriyor vanguard

rn_image_picker_lib_temp_259b4d4e-acda-4d40-9241-df146665194f.jpg

hocam merhaba sorun aynı olduğu için farklı başlık açmak istemedim, aynı hata bende de var restore factory keys olayı bende yok aşağıdaki defualt secure yaptım yine olmadı. Benim ne yapmam lazım yine aynı secure boot hatası veriyor vanguard

Alıntıyı görüntüle
Hocam Install Default Secure Boot Keys yazana basıp kaydedip çıkar mısın?

clear secure boot yaptığımda secure boot disable oluyor hocam onu da denedim secure boot kapatmak için, kapalı olsada açık olsada hata veriyor
Tekrardan yapar mısın? Yaptıktan sonra Windows arama kısmına msinfo32 yazıp ekran görüntüsü atar mısın?

Tamamdır şimdi Install Default Secure Boot Keys yazana basıp kaydedip çık. Ondan sonra tekrardan msinfo32 yazıp ekran görüntüsü gönder hocam.

dediğiniz gibi yaptım durum böyle.
kapalı.png

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bi videoda izledim CSM'yi kapatıyor ve bu kısmı UEFI mode yapiyor. CSM kapatmadan sadece bu kısmı UEFI mode yapsam düzelir mi?
CSM kapatınca sanırım windowsu tekrar kurmak gerekiyormuş ben kurmak istemiyorum şart mı CSM kapatmak
12313131312333123123.png

dediğiniz gibi yaptım durum böyle.
Alıntıyı görüntüle
BIOS'u güncelle bakalım:
1) Öncelikle elinde bir tane 8 ya da 16 GB'lık bir flash bellek olsun. Belleği FAT32 olarak biçimlendirin.
2) Buradan 6203 BIOS'unu indirin hocam. https://www.asus.com/tr/supportonly/prime_b350plus/helpdesk_bios/
3) Sonra indirdiğiniz dosyayı klasöre çıkartın, klasöre çıkarttıktan sonra PRIME-B350-PLUS-ASUS-6203.CAP adlı dosyayı flash belleğin içine atın.
4) Flash belleğin içine attıktan sonra bilgisayarı yeniden başlatın ve delete tuşu ile BIOS'a girin. Girdikten sonra Advanced Moda (F7) geçin. Geçtikten sonra üst tarafta Tool sekmesini göreceksin ona tıkla. Tıkladıktan sonra Asus Ez Flash 3 Utility olacak ona da tıkla. Gelen ekranda flash belleğini seç ve içindeki PRIME-B350-PLUS-ASUS-6203.CAP adlı dosyayı seçip BIOS'u güncelleyin.
Not: BIOS güncelleme sırasında elektrik kesilmesin ve flash bellek yerinden oynamasın.

BIOS'u güncelle bakalım:
1) Öncelikle elinde bir tane 8 ya da 16 GB'lık bir flash bellek olsun. Belleği FAT32 olarak biçimlendirin.
2) Buradan 6203 BIOS'unu indirin hocam. https://www.asus.com/tr/supportonly/prime_b350plus/helpdesk_bios/
3) Sonra indirdiğiniz dosyayı klasöre çıkartın, klasöre çıkarttıktan sonra PRIME-B350-PLUS-ASUS-6203.CAP adlı dosyayı flash belleğin içine atın.
4) Flash belleğin içine attıktan sonra bilgisayarı yeniden başlatın ve delete tuşu ile BIOS'a girin. Girdikten sonra Advanced Moda (F7) geçin. Geçtikten sonra üst tarafta Tool sekmesini göreceksin ona tıkla. Tıkladıktan sonra Asus Ez Flash 3 Utility olacak ona da tıkla. Gelen ekranda flash belleğini seç ve içindeki PRIME-B350-PLUS-ASUS-6203.CAP adlı dosyayı seçip BIOS'u güncelleyin.
Not: BIOS güncelleme sırasında elektrik kesilmesin ve flash bellek yerinden oynamasın.
yaklaşık 2 hafta önce başka bi sebepten bios güncellemeye çalışmıştım. Şuan 5606 sürümünü kullanıyorum, bir üst sürümü veya en üst sürümü yüklemeye çalıştığımda windows açılmıyordu bende eski sürümüne yükledim. Kısaca güncellediğim zaman windows hata veriyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,074
Üyeler
195,522
Son üye
egxan
Geri