Alper Arıkan
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Ajan belli oldu derken? Cypher'ın eşi niye olamıyor açıklar mısın biraz.Ajan belli oldu hala neyden bahsediyorun?
SanmıyorumValorant gelicek ilk 6 ajandan birisi Türk demişti bu 6. ajan.Bu robotoun Türk yapımı olma ihtimali var mı
O zaman yalan söylemiş oldu RiotSanmıyorum
Sen kanıtlayabilirmisin neden cypher'ın eşi geliyor?Ajan belli oldu derken? Cypher'ın eşi niye olamıyor açıklar mısın biraz.
Bu arada öyle bir şey dediklerini hatırlamıyorum ajan olmayabilir ama harita gelecek demişlerdi diye hatırlıyorum.Valorant gelicek ilk 6 ajandan birisi Türk demişti bu 6. ajan.Bu robotoun Türk yapımı olma ihtimali var mı
Amazon Web Services Sunucularında sorun olduğu bilgisini elde ettim (Nereden öğrendim sormayın)
Oyunda oturum açarken ve ana sayfaya girerken AWS sunucularından ip alıyoruz. Oyunun ana sayfasına girene kadar AWS üzerinden işliyor.
Ki sitede de "Giriş sorunu" olarak belirtmişler.
Beklemekten başka çare yok..
Berkay Okay'ın videosunda vardı.İlk 6 ajandan birisi Türk olacak diye.Bu 6. ajanSen kanıtlayabilirmisin neden cypher'ın eşi geliyor?
belli oldu derken Ajanın tanıtım videosu yeni çıktı inanmıyorsan bak
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu arada öyle bir şey dediklerini hatırlamıyorum ajan olmayabilir ama harita gelecek demişlerdi diye hatırlıyorum.
hangi video acaba?Berkay Okay'ın videosunda vardı.İlk 6 ajandan birisi Türk olacak diye.Bu 6. ajan
Sanmıyorum. rObOt tÜrk Mü oLuR lAaAaAa?!!!?Valorant gelicek ilk 6 ajandan birisi Türk demişti bu 6. ajan.Bu robotoun Türk yapımı olma ihtimali var mı
Cypher'ın eşi kanıt değil zaten teori olabilir diyoruz biz sen bize hayır cypher'ın eşi değil diyorsun asıl senin kanıtın ne?Sen kanıtlayabilirmisin neden cypher'ın eşi geliyor?
belli oldu derken Ajanın tanıtım videosu yeni çıktı inanmıyorsan bak
Sırf ajan için için çekmedi videoyu bir kaç ay önce ki videosunda varhangi video acaba?