Yüksek ihtimal bakıma girmiştirUnreal engine 5 den sonra Frankfurt ve japonya serverı yok sadece istanbul londra varşova ve bahrain var diğer sunucular bakıma falan mı alındı noldu
Hikayeli oyun candırFrankfurt da adamlar derecesizde bile sağlam oynuyo bi londra girim dedim adam trolluyo maçı demir den çıkamadım hala
boş ver ben elmas oldum arada bi girdiğim halde, şimdi giresim yokFrankfurt da adamlar derecesizde bile sağlam oynuyo bi londra girim dedim adam trolluyo maçı demir den çıkamadım hala
Bendede hiç online oyun yok valla hocamHocam hikayeli oynuyorum zaten geceleri ama sürekli hikâyeli de sıkıyo
Oynayacak başka oyunda kalmadı kiboş ver ben elmas oldum arada bi girdiğim halde, şimdi giresim yok
En rahatı ne oynuyorsun şu aralarBendede hiç online oyun yok valla hocam![]()
geceleri düzenli olarak resident evil serilerini oynamıştım çok fena sarmıştı 3 hariçHocam hikayeli oynuyorum zaten geceleri ama sürekli hikâyeli de sıkıyo
2 bulmacalı zaten aksiyon arıyorsan village ve resident evil 4 önerebilirimOynadım 2 ve 3 ü de bulmacalı oyunlar hiç benlik değilmiş
Resident evillara sardım bu ara villagevtekrar bitiriyorum bitsin bi days gone akarım belkiOynayacak başka oyunda kalmadı ki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
En rahatı ne oynuyorsun şu aralar
ben days gone ısınamayıp silmiştimResident evillara sardım bu ara villagevtekrar bitiriyorum bitsin bi days gone akarım belki