VALORANT SES AZ GELİYOR

Reaksiyon skoru
0
Merhaba arkadaşlar.Bugün valorant gireyim dedim fakat seslerin çok az geldiğini fark ettim.Sesten kast ettiğim kendi ayak seslerim,rakibin ayak sesi,sesli sohbetteki sesleri,karşılaşma bulundu seslerini artık duyamıyorum.Eskiden böyle bir problem yoktu.Durduk yere neden böyle oldu?Valorantı yeniden yükledim fakat düzelmedi.Yardımcı olur musunuz?

Merhaba arkadaşlar.Bugün valorant gireyim dedim fakat seslerin çok az geldiğini fark ettim.Sesten kast ettiğim kendi ayak seslerim,rakibin ayak sesi,karşılaşma bulundu gibi sesleri artık duyamıyorum.Eskiden böyle bir problem yoktu.Durduk yere neden böyle oldu?Valorant resledim fakat düzelmedi.Yardımcı olur musunuz?
Oyun içi ses ayarlarını kontrol et.
Masaüstü ses seviyesini kontrol et.
Kulaklığın üzerinde ses kontrolcüsü varsa kontrol et.

Ek olarak;
Sağ alt köşeden ses simgesine sağ tıkla - Ses Düzeyi Karıştırıcısını aç - Oradaki seviyeyi kontrol et.
Screenshot_43.png
Screenshot_44.png

Eğer düzelmezse, YouTube'dan video falan aç. Oradaki ses seviyesini de kontrol et.
Tüm bunları %100 yapmana rağmen ses sorunlu geliyorsa, başka kulaklık ile dene.

Oyun içi ses ayarlarını kontrol et.
Masaüstü ses seviyesini kontrol et.
Kulaklığın üzerinde ses kontrolcüsü varsa kontrol et.

Ek olarak;
Sağ alt köşeden ses simgesine sağ tıkla - Ses Düzeyi Karıştırıcısını aç - Oradaki seviyeyi kontrol et.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Eğer düzelmezse, YouTube'dan video falan aç. Oradaki ses seviyesini de kontrol et.
Tüm bunları %100 yapmana rağmen ses sorunlu geliyorsa, başka kulaklık ile dene.
Anlamadığım kendi silahımı ateş ettiğimde ve rakip ateş ettiğinde canlı ve gür ses sadece (karşılaşma bulundu,kendi ayak sesim,rakibin ayak sesi) bunlar çok az geliyor anlamadım

Kulaklığının sesini kısmış olabilirsin. Ayarlardan kapatmış olabilirsin.

Anlamadığım kendi silahımı ateş ettiğimde ve rakip ateş ettiğinde canlı ve gür ses sadece (karşılaşma bulundu,kendi ayak sesim,rakibin ayak sesi) bunlar çok az geliyor anlamadım
Oyundaki "Ses Efekti Düzeyi" isimli ayarı kontrol edin.

Geri