Valorant Ses ve FPS Drop

Rexion

80+
Reaksiyon skoru
11
İki gündür Valorant oynarken fps drop ve ses dropları yaşamaya başladım. Bu iki gün içerisinde hatırladığım kadarı ile ne bilgisayar ayarlarında değişiklik yaptım ne de oyun ayarlarında. Başka bu sorunu yaşayan var mı?

Rx580 Ryzen
Ryzen 5 2600
8 GB 3000 mHz ram

Ramden dolayı olduğunu düşünmüyorum. Eskiden başıma gelmiyordu ve şuan da diğer oyunlarda problem yok.
Driverler güncel.
Sıcaklıklar normal.

İki gündür Valorant oynarken fps drop ve ses dropları yaşamaya başladım. Bu iki gün içerisinde hatırladığım kadarı ile ne bilgisayar ayarlarında değişiklik yaptım ne de oyun ayarlarında. Başka bu sorunu yaşayan var mı?

Rx580 Ryzen
Ryzen 5 2600
8 GB 3000 mHz ram

Ramden dolayı olduğunu düşünmüyorum. Eskiden başıma gelmiyordu ve şuan da diğer oyunlarda problem yok.
Driverler güncel.
Sıcaklıklar normal.
Nvidia en güncel driverlerde hiçbir sorun yaşamadım oyüzden driver konusunda yorum yapamayacağım ama ekran kartı işlemci kullanımını msi afterburnerle ölçüp yazabilirmisin

valorant yüksek boyulu bir oyun değil ben olsam silip tekrar yüklemeyi denerdim.

valorant yüksek boyulu bir oyun değil ben olsam silip tekrar yüklemeyi denerdim.
Yükleniyor şuan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Windows güncelleştirmelerini kontrol ettiğim zaman ses ile ilgili bir güncelleme gelmiş. Onu yapıyorum şuan. Sonucu yazarım akşam saatlerinde.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,709
Üyeler
190,793
Son üye
rebelleous
Geri