Yardım Valorant Silah Alıcam Öneri

para yatırmaya gidicem şimdi kelebek alırım galiba abimde kelebek al dedi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

1740931807246.png

mağaza böyle

kebelek bıçak tabi ki
.

akvaryum gibi o nası phantom

valorant gibi bir oyuna para yatırmazdım şahsen leşin ötesi bir vanguard varken
adam a siteden c siteye mermi soktu 39 vurdu smoke flash stun farketmeden ...........
kitlesine önem vermeyen bir oyun

3 Skinde çöp hiçbiri alınmaz ilk aldığın zaman bile sevmezsin hele ilerde nefret edersin

Köken op ve Neptün Phantom, muhtemelen en sıkıcı seçeneklerdir. Kelebekse, onu alacağına özel harekat bekle onu al.

OP Arıyorsan, Ejder, Yağmacı veya Başkalarına bak.
Phantom arıyorsan, Oni, Yağmacı, Asil, Özel Harekat ( Fav ) bak.
Bıçağın hiç yoksa, rgx karambit almaya çalış. Onu alamıyorsan asil karambit, yağmacı karambit veya diğer en çok kullanılanlara bak.

Ayrıca tavsiye, çoktan düşmüşsün bu para yatırma işine ama daha fazla ilerleme. 9K Civarı yatırdım, hiçbirinden doğru düzgün zevk almıyorum. Bir tanıdığım 15 - 17k yatırdı, hala durduramıyor kendini..

Köken op ve Neptün Phantom, muhtemelen en sıkıcı seçeneklerdir. Kelebekse, onu alacağına özel harekat bekle onu al.

OP Arıyorsan, Ejder, Yağmacı veya Başkalarına bak.
Phantom arıyorsan, Oni, Yağmacı, Asil, Özel Harekat ( Fav ) bak.
Bıçağın hiç yoksa, rgx karambit almaya çalış. Onu alamıyorsan asil karambit, yağmacı karambit veya diğer en çok kullanılanlara bak.

Ayrıca tavsiye, çoktan düşmüşsün bu para yatırma işine ama daha fazla ilerleme. 9K Civarı yatırdım, hiçbirinden doğru düzgün zevk almıyorum. Bir tanıdığım 15 - 17k yatırdı, hala durduramıyor kendini..
valo rank ne kanka

1740935076471.png

ALDIM

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,649
Üyeler
192,445
Son üye