Neler Yeni

Valorant toxic insanlar

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,921
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Bende yaşamıştım bi ara tr sunucuları çökmüştü frankfurta pariste türk doluydu adamlar 100 200 pingle oynuyor avrupalı 20 pingle sonuncuydu.
Riot'un TR çıkışlarında sorun varken Frankfurt'ta 110ms derecesiz oynarken 30ms alan yabancı adam 2 vurmuştu.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,406
İsim
Oğuz Oğuz
2k rainbow dedikten sonrası boş. Valorant oynamak zorunda hisseden kimmiş oyunu beğenmiş oynuyor çünkü oyunlar kendine hastır nasıl rainbowdaki gerçekçilik taktiksellik cs de valoda yoksa valodaki skiller de rainbowda yok bu yüzden saçma bir yorum ayrıca o dediğin kitle her oyunda var fornite, CS, Valo rainbow da bile vardır valoya özgü bir olay değil
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende yaşamıştım bi ara tr sunucuları çökmüştü frankfurta pariste türk doluydu adamlar 100 200 pingle oynuyor avrupalı 20 pingle sonuncuydu.
R6 küçümsemen üzdü. Ama ben orda 2k saatim var diye hava atmadım yani oyunlarda deneyimim var anlamında söyledim. Oyunu beğenmek ayrı şey oyunla yaşamak ayrı şey.
Okuldan gelip daha ailesine merhaba demeden valo oynamak yanlıştır. Ben hem valo ile r6’ya karşılaştırmadım. Biliyorum farklı oyunlar olduğunu.
Ben kaç yıldır r6 oyunuyorum 1 elde bile 1 takım arkadaşımın adam vuramadığım için(ki takım taşırım) 1 kere laf ettiğini duymadım.
Veya herhangi bir kız oyuncuya küfürle taciz ediliğini. Ama valoda 2 adam vurama veya karşı taraf 3 kişi sen 1 sen direk sende mobing uygulayıp küfür ediyorlar. Yaşım küçük değil ha yanlış anlama. Kaç defa böyle şeylerle karşılaştım. Sonuç ne oluyor burada kitlesi oyunla yaşadığı için daha 10 yaşında çocuklar kendilerinden kaç yaş büyüklere hakaret yağdırıyor.
Bunu neden yapıyor sayın kardeşim;
Çünkü oyunla yaşıyor. Başarılı olmak istiyor. Birisi de beceremeyince sövüyor.
Ve işin en komiği oyunda yapıyor.
Oyun eğlence aracıdır. Sen eğlen diye vardır.
Başkasına isteidğin kadar hakaret et diye değil.
Kaç defa kız oyuncuların valoda küfürle tacize uğradığını gördüm. Sırf taciz olayları yüzünden mic açmadan veya takımsız girmeyen onlarca kız var. Örnek istersen;

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,627
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Neden kendinizi Valorant oynamak zorunda hissediyorsunuz? Milyonlarca oyun varken ...
İnsanların istediği oyunu oynama hakları varken buna müdahale etme hakkını sana kim verdi?

R6 küçümsemen üzdü. Ama ben orda 2k saatim var diye hava atmadım yani oyunlarda deneyimim var anlamında söyledim. Oyunu beğenmek ayrı şey oyunla yaşamak ayrı şey.
Okuldan gelip daha ailesine merhaba demeden valo oynamak yanlıştır. Ben hem valo ile r6’ya karşılaştırmadım. Biliyorum farklı oyunlar olduğunu.
Ben kaç yıldır r6 oyunuyorum 1 elde bile 1 takım arkadaşımın adam vuramadığım için(ki takım taşırım) 1 kere laf ettiğini duymadım.
Veya herhangi bir kız oyuncuya küfürle taciz ediliğini. Ama valoda 2 adam vurama veya karşı taraf 3 kişi sen 1 sen direk sende mobing uygulayıp küfür ediyorlar. Yaşım küçük değil ha yanlış anlama. Kaç defa böyle şeylerle karşılaştım. Sonuç ne oluyor burada kitlesi oyunla yaşadığı için daha 10 yaşında çocuklar kendilerinden kaç yaş büyüklere hakaret yağdırıyor.
Bunu neden yapıyor sayın kardeşim;
Çünkü oyunla yaşıyor. Başarılı olmak istiyor. Birisi de beceremeyince sövüyor.
Ve işin en komiği oyunda yapıyor.
Oyun eğlence aracıdır. Sen eğlen diye vardır.
Başkasına isteidğin kadar hakaret et diye değil.
Kaç defa kız oyuncuların valoda küfürle tacize uğradığını gördüm. Sırf taciz olayları yüzünden mic açmadan veya takımsız girmeyen onlarca kız var. Örnek istersen;
Bu sadece TR serverına veya valoranta özel bir olay değil, çoğu oyunda toxic kitle bu hareketlerde bulunuyor. R6 diamond eloda sırf profilde kız resmi var ve nicki kız ismi diye kadın operatörleri banlayıp oyunda sesliden kıza her türlü tecavüze bağlanan cümleleri sarf eden insanlar da gördüm. Oyun, lig, server fark etmiyor; toxic insan her yerde toxictir. Şunu kafanıza sokun

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,406
İsim
Oğuz Oğuz
İnsanların istediği oyunu oynama hakları varken buna müdahale etme hakkını sana kim verdi?

Bu sadece TR serverına veya valoranta özel bir olay değil, çoğu oyunda toxic kitle bu hareketlerde bulunuyor. R6 diamond eloda sırf profilde kız resmi var ve nicki kız ismi diye kadın operatörleri banlayıp oyunda sesliden kıza her türlü tecavüze bağlanan cümleleri sarf eden insanlar da gördüm. Oyun, lig, server fark etmiyor; toxic insan her yerde toxictir. Şunu kafanıza sokun
Her oyunda toksik var ama oran orantı diye bir gerçek vardır.
Uçakta ölme riskin ile araba sürerken veya otobüs ile seyahat ederken ki ile aynı değildir.
Sokağa çıkıp 10 kişiye sorsak hangi oyunda daha toxic kitle var diye sence cevap ne olur?
Bak tekrar söylüyorum burda oyun yapımcısının bir suçu yok.
Ha varsada yukarıda attığım videodaki çocuklara kalıcı ip ban atılmasıdır. Hatta yaşları büyükse hakaret davası açılmasıdır.
Son olarak oyun lig farketmiyor diyorsun ama kaç kişi r6’da kötü vurduğu için kendi takım arkdaşından küfür yemiş. Oran orantı yapabilriz?

Ak'f

80+ Bronze
Kendi arkadaşların yoksa discord sunucularından takım bul. Tek oynama.

rockmeyh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Yasin
Bence takım şart yoksa gerçekten bu Valorant'ın toxic kitlesi insanı çıldırtıyor tek yaptıkları küfür kıyamet.

ddy34

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
488
İsim
Mert
Yıllardır hep aynı konular açılıyor. Lolde de durum bu şekilde. Hep söylediğim bir şey var. iyi oynayan her türlü çıkıyor. Herkes hakettiği eloda oynuyor. Ben fakerın yada bir prof. oyuncunun ya takımıma çok kötü adam geliyor diyipte challengera çıkamadığını görmedim.

3 Sezonu challenger kalan hepsini diamond bitirmiş biri olarak oyuna 6-7 ay ara verdiğim dönemde dahi diamond 1 e kadar ayaklarımla oynayarak çıkıyorum neredeyse. Gold3 hesabı diamond2 yapmam 1 haftamı almadı. Gold3 ten itibaren sizin takımınıza gelen toxicler feederlar afkler banada geldi? Size gelen banada geliyor. Bana gelen sizede geliyor. Oynayan her türlü çıkıyor kısaca.

Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Gesu Kalyoncu
Oynadığım dönemden yaptığım çıkarım şu; En kötü 2 arkadaş girmen gerek. Küfür duyduğun gibi eden kişiye mute. Oyuna devamke..

selamlargençler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
768
İsim
:(

Müdahale mi ahahahha duyar kasma boşuna. Ne yapıyorsa yapsın banane. Milyon tane oyun varken neden en kanser kitlesi olan oyunu oynadığını merak ettim sadece

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,627
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Müdahale mi ahahahha duyar kasma boşuna. Ne yapıyorsa yapsın banane. Milyon tane oyun varken neden en kanser kitlesi olan oyunu oynadığını merak ettim sadece
Duyar kasmak mı? Sen resmen müdahale etmişsin arkadaşın tercihlerine. Sen neden milyon tane oyun varken gidip her güncellemesinde 32 tane bug getiren oyunu oynuyorsun? Çünkü onu oynamak istiyorsun. Boş duyar kasıyorsun diyip konuyu kestirip atamazsın, burda boş yapan birisi varsa o da sensin. Ya dediklerin karşısında kendini düzgünce savunmayı öğren, ya da çeneni kapalı tut.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,711
Üyeler
166,070
Son üye
Kaplan0671
Top Bottom