Selamın aleyküm arkadaşlar oyun önceden sıkıntısiz açılıyordu windows 10 kullaniyorum ve anakart eski bir model h61m-s1 diye geciyor bios kısmi eski yani oyuna girerken bu hatayi aliyorum yt de çok araştırma yaptim fakat win 11 için çözümler var ne yapmalıyım?
Selamın aleyküm arkadaşlar oyun önceden sıkıntısiz açılıyordu windows 10 kullaniyorum ve anakart eski bir model h61m-s1 diye geciyor bios kısmi eski yani oyuna girerken bu hatayi aliyorum yt de çok araştırma yaptim fakat win 11 için çözümler var ne yapmalıyım?
eyw kanka secure boot kısmını halettim şimdi tpm 2.0 hatasi veriyor sadece o nasıl olcak bilmiyorum farklı bir konuda ayni sorunu yaşayan birine tpm destekli anakart alman gerek yazmışlar
Orasını bende bilmiyordum işte ama benim bir önceki kullandığım bilgisayarda baya eski bişeydi ama oynuyordum valorant tpm 2.0 o anakarttada yoktu sanırım çünkü ben ona win11 yüklemeye çalışmıştım o tarz bi hata vermişti 10-11 yıllık bi bilgisayarsi sana o fotoları attığım laptop devletin verdiği vestel içinde tablet anakartı var o seviye sen düşün artık yükleme şansım olsa valorant yükler soruna bakar elimden geldiğince yardım ederdim ama daha fazla bende bilmiyorum dostum
Orasını bende bilmiyordum işte ama benim bir önceki kullandığım bilgisayarda baya eski bişeydi ama oynuyordum valorant tpm 2.0 o anakarttada yoktu sanırım çünkü ben ona win11 yüklemeye çalışmıştım o tarz bi hata vermişti 10-11 yıllık bi bilgisayarsi sana o fotoları attığım laptop devletin verdiği vestel içinde tablet anakartı var o seviye sen düşün artık yükleme şansım olsa valorant yükler soruna bakar elimden geldiğince yardım ederdim ama daha fazla bende bilmiyorum dostum
Bendeki modelin numarasını da buldun hatta PACKARD BELL EASYNOTE TE11-HC-600TK
Geçen seneye kadar bunu kullanıyordum ama şuan yeni bi bilgisayar topladım
Post automatically merged:
Bendeki modelin numarasını da buldun hatta PACKARD BELL EASYNOTE TE11-HC-600TK
Geçen seneye kadar bunu kullanıyordum ama şuan yeni bi bilgisayar topladım
Teşekkür ederim dostum senin sorunun için araştırmaya devam ediyorum bu arada seninki laptoplar mu masaüstü mü laptopsa modelini masaüstü ise anakart modelini söyleme şansın var mı
Post automatically merged:
Çalıştır'a tmp.msc yazıp ordaki menüden bişeyler yapmayı denedin mi