Valorant unreal engine 5 güncellemesi ekran sürekli pikselleşmeye başladı

Düşük ayarlarda denemedim ama çok az bi fps düştü valorant önemsiyor oyuncuları düzeltirler diye umuyorum bazı buglar da oyun içinde mevcut hala örnek ajan seçtikten sonra ajan bi 10 saniye gözükmüyor bazen
evet evet aynı durumlar yok düzelir en yakın zamanda bence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Düşük ayarlarda denemedim ama çok az bi fps düştü valorant önemsiyor oyuncuları düzeltirler diye umuyorum bazı buglar da oyun içinde mevcut hala örnek ajan seçtikten sonra ajan bi 10 saniye gözükmüyor bazen
kral konudan bağımsız ama yayın açmayı düşünüyorum bir önerin varmıdır neresi tutar

evet evet aynı durumlar yok düzelir en yakın zamanda bence

kral konudan bağımsız ama yayın açmayı düşünüyorum bir önerin varmıdır neresi tutar
Kick de aç fazla tutmaz ise twitch dene

Kick de aç fazla tutmaz ise twitch dene
Hocam ismini at izlerim yayınları

Test edebilecek kadar çeşitli sistemleri olduğunu sanmıyorum. Her işletim sisteminde her donanımda ayrı ayrı test etmek epey uğraştırıcı olurdu. Loldeki gibi pbe sunucuları var mı bilmiyorum valo oynamıyorum ama pbe sunucularında beta güncellemeleri atıp feedback toplayarak oyunculara test ettirebilirlerdi. Direkt ana oyuna update getirmişlerse saçmalık olmuş.

aynısın soylemıstım ıcımden bende

Bende de fps değişmedi direk muhtemelen iyi pclerde değilde biraz daha alt segment pc lerde etki ediyor
Riot'un dediğine göre düşük sistemlerde fps artışı çok olmasa da yaşanacaktı. Benim sistem düşük segment değil hatta valorant gibi bir oyuna göre fazla bile fakat ona rağmen yer yer eskisine göre +100fps almaya başladım.

Geri