Windows güncellemelerini yapıyor musun? Başlat kısmındaki arama yerine winver yazıp ekran görüntüsü atar mısın?
windowsum crackli crack yapan güncelleme yapma demiştiWindows güncellemelerini yapıyor musun? Başlat kısmındaki arama yerine winver yazıp ekran görüntüsü atar mısın?
çözüm var mıWindows güncellemelerini yapıyor musun? Başlat kısmındaki arama yerine winver yazıp ekran görüntüsü atar mısın?
yapayım mı güncelleme sorun olur muWindows güncellemelerini yapıyor musun? Başlat kısmındaki arama yerine winver yazıp ekran görüntüsü atar mısın?
Neden crackli kendin orijinal w10 pro ile format atsan ya bi tek lisans gerekiyor oda 100 200 TL ye satılıyor tek kullanımlık int denMesaj otomatik birleştirildi:
windowsum crackli crack yapan güncelleme yapma demişti
Mesaj otomatik birleştirildi:
çözüm var mı
yapayım mı güncelleme sorun olur mu
Hatta windows a özelleştirme fln yapmayacaksan dümdüz kullanacaksan lisansa bile gerek yokNeden crackli kendin orijinal w10 pro ile format atsan ya bi tek lisans gerekiyor oda 100 200 TL ye satılıyor tek kullanımlık int den
güncelleme yapayım mı sorun olur lisansı bulurum 30-40 TL'ye item satıştan flnNeden crackli kendin orijinal w10 pro ile format atsan ya bi tek lisans gerekiyor oda 100 200 TL ye satılıyor tek kullanımlık int den
Sistemin ne ?güncelleme yapayım mı sorun olur lisansı bulurum 30-40 TL'ye item satıştan fln
win 10Sistemin ne ?
Donanım olarakwin 10
daha yeni vatandan aldım yaklaşık 2 ay fln olduDonanım olarak
E güzel sistemin var çok iyi bilmiyorum ama bir sıkıntı çıkmaması lazım aksine güncelleme sistemi güncelleyip Windows'u daha optimize hale getirmeyi amaçlar bence üşenmiyorsan herşeyi baştan yüklemeye ayarları tekrar yapmaya internetinde fln sıkıntı yoksa Microsoft sitesinde kendin w10 indirip format at tertemiz daha iyi format atmayı biliyor musun ?daha yeni vatandan aldım yaklaşık 2 ay fln oldu
Crackli w10 a gerek yok tamamen orijinal bir şekilde ulaşabiliyorsun yaniE güzel sistemin var çok iyi bilmiyorum ama bir sıkıntı çıkmaması lazım aksine güncelleme sistemi güncelleyip Windows'u daha optimize hale getirmeyi amaçlar bence üşenmiyorsan herşeyi baştan yüklemeye ayarları tekrar yapmaya internetinde fln sıkıntı yoksa Microsoft sitesinde kendin w10 indirip format at tertemiz daha iyi format atmayı biliyor musun ?
Microsoft un w10 güncelleme aygıtı olması lazım bi dk bulursam atıcamCrackli w10 a gerek yok tamamen orijinal bir şekilde ulaşabiliyorsun yani
windowsun sitesinden indiririm en son sürümü bide key alırım biterCrackli w10 a gerek yok tamamen orijinal bir şekilde ulaşabiliyorsun yani
benim korktuğum sorun olur mu crackli yaCrackli w10 a gerek yok tamamen orijinal bir şekilde ulaşabiliyorsun yani
Microsoft un w10 güncelleme aygıtı olması lazım bi dk bulursam atıcam