Obs üzerinden kickte yayın yapınca valorant işlemcimi %100 kullanıyor kullandığım işlemci aslında kötü değil ryzen5 5600x işlemciye sahibim şöyle detaylandırayım biraz bazen kontrol ediyorum %70 80 sularında gezerken bazen %100 oluyor bundan kaynaklı mı bilmiyorum ama oyunda saliselik takılmalar oluyor bazen paket kaybı oluyor normalde peak rankım immortal 1 ve şu an dia yüce arasında bir aime sahibim yani aslında kötü oynamıyorum ama artık korkudan bronzlara bile peek almaya korkuyorum önceden hep kendimi suçluyordum kötüyüm diye fakat bunun artık benden kaynaklı olmadığına eminim oyunda takılma sorunları bazı arkadaşlarda da oluyormuş hadi bu oyundan kaynaklı diyelim fakat şöyle bir sorunum daha var önceden 450 500 fps altında almazken şimdi ise 100 küsürlere kadar düştüğüne şahit oldum genelde 200 lerde takılıyor ve bu durum artık çok canımı sıkmaya başladı lütfen bilen biri yardımcı olabilir mi? bu arada ekran kartımda gtx1070 8 GB'lık bir model evet eski ama fps oyuncusu için yeterli olacağını düşünüyorum