benim 500 lerde geziyodu 520 vs 420 lere dustu 2k ultradaArkadaşlar valorant yeni oyun motoruna geçişten sonra fpsler ne durumda karşılaştırma yapanlar varsa yardimcı olabilir mi
oynamadım da 2 KERE İndirdim oyunuArkadaşlar valorant yeni oyun motoruna geçişten sonra fpsler ne durumda karşılaştırma yapanlar varsa yardimcı olabilir mi
144 zor aliyorduk oynamayiz artik o zaman yabenim 500 lerde geziyodu 520 vs 420 lere dustu 2k ultrada
saçma sapan akşam geldi güncelleme sabaha bıraktım yüklenmiş sabah bir daha yükledimArkadaşlar valorant yeni oyun motoruna geçişten sonra fpsler ne durumda karşılaştırma yapanlar varsa yardimcı olabilir mi
bence okadar dusmes ya inş sizde ama drop giriyo fln diyenler var yani tek bana ozel degıl durum144 zor aliyorduk oynamayiz artik o zaman ya
Sizede mi drop giriyorbence okadar dusmes ya inş sizde ama drop giriyo fln diyenler var yani tek bana ozel degıl durum
Yok bende drop ama fps dustuSizede mi drop giriyor
Bende yazılar değil bende tüm oyun böyle 0.3sn ligine falan bulanıklasıp gidiyor mouse la alakalımı bilmiyomOyunda mouse çevirince yazılar bulaniklasiyor ? Bu durum sizde de var mi ?
valla bende anlamadım. amd sürücüsnden bakıyorum. çözerim umarım.Yok bende drop ama fps dustu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bende yazılar değil bende tüm oyun böyle 0.3sn ligine falan bulanıklasıp gidiyor mouse la alakalımı bilmiyom
Oyunda mouse çevirince yazılar bulaniklasiyor ? Bu durum sizde de var mi ?
Software Denmi hocam bende bakayım eve gecincesıkıntıyı çözdüm . amd ekran kartı için radeon boost kapattım sorun düzeldi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: