fotoğraf atabilir misiniz?valorant yükleme ekranında kalıyor driverlar güncel riot games dosyalarından config de sildim yine düzelmiyor başka ne yapmam lazım
fotoğraf atabilir misiniz?
böyle kalıyor açılmıyorfotoğraf atabilir misiniz?
Mesaj otomatik birleştirildi:
böyle kalıyor açılmıyor
tamam deniyorum teşekkürler olursa yazarımbu konu yardımcı olabilir.Çözüm: Valorant ekranda kalma ve "A critical error" hatası
Aynı sorunu bende yaşadım ve Riot ekibinin desteğiyle sorunu çözdüm, birden çok adımımız var sırasıyla adımları takip edin sonucunda bu hatadan kurtulacağınızı umuyorum... İlk adım; Aldığın "a critical error has occurred" veya "kritik bir hata meydana geldi." hatası genelde valoraNT'ın...www.technopat.net
hepsini sırasıyla yaptım fakat hiçbiri olmadıbu konu yardımcı olabilir.Çözüm: Valorant ekranda kalma ve "A critical error" hatası
Aynı sorunu bende yaşadım ve Riot ekibinin desteğiyle sorunu çözdüm, birden çok adımımız var sırasıyla adımları takip edin sonucunda bu hatadan kurtulacağınızı umuyorum... İlk adım; Aldığın "a critical error has occurred" veya "kritik bir hata meydana geldi." hatası genelde valoraNT'ın...www.technopat.net
Sistem ne?tamam deniyorum teşekkürler olursa yazarım
hepsini sırasıyla yaptım fakat hiçbiri olmadı
4060 intel i5 12400h 16 gb ram laptopSistem ne?
düzelir mi kisil yükle
düzelir4060 intel i5 12400h 16 gb ram laptop
düzelir mi ki
Diğer oyunlarda sorun yaşıyor musun?4060 intel i5 12400h 16 gb ram laptop
düzelir mi ki
Silme biçimine bağlı olarak düzelir. Önce oyunun olduğu dosyayı aç, VALORANT klasörü olan, içine girme ama. Daha sonra denetim masasından valorantı kaldır. Az önce açmış olduğun VALORANT klasörü eğer silinmediyse, onu sil.4060 intel i5 12400h 16 gb ram laptop
düzelir mi ki
hayırDiğer oyunlarda sorun yaşıyor musun?
tamam sil yükle denicemSilme biçimine bağlı olarak düzelir. Önce oyunun olduğu dosyayı aç, VALORANT klasörü olan, içine girme ama. Daha sonra denetim masasından valorantı kaldır. Az önce açmış olduğun VALORANT klasörü eğer silinmediyse, onu sil.
Laptopun tam modeli nedir?hayır