oyundan çık gir yap eğer olmuyorsa bilgisayarı kapatıp yeniden aç zaten valoranta girerken kısa bir güncelleme yapıcak ondan sonra sesler gelirValorantda yukarıda yazdığım gibi oyunun dilini ingilizce yaptım ama her şey ingilizce oldu karakter sesleri gitti ama karakterlerin sesleri ayarlarda açık.Nasıl düzelteceğim bilen varsa yardım edebilir mi ?
çık gir yaptım olmadıoyundan çık gir yap eğer olmuyorsa bilgisayarı kapatıp yeniden aç zaten valoranta girerken kısa bir güncelleme yapıcak ondan sonra sesler gelir
bilgisayarı kapatıp açmayı deneçık gir yaptım olmadı
tamam karakter sesleri gelmediği için geri türkçe yapmıştım şimdi geri ingilizce yapıp çık gir yaptım 125.6 mb lık bir güncelleme geldi oldu gsliba bu saatte sizi de rahatsız ettiysem özür dilerim kusuruma balmayın iyi geceler olmazsa buraya yazarım benbilgisayarı kapatıp açmayı dene
önemli değil İnşallah ingilizce olmuşturtamam karakter sesleri gelmediği için geri türkçe yapmıştım şimdi geri ingilizce yapıp çık gir yaptım 125.6 mb lık bir güncelleme geldi oldu gsliba bu saatte sizi de rahatsız ettiysem özür dilerim kusuruma balmayın iyi geceler olmazsa buraya yazarım ben
Evet oldu teşekkürlerönemli değil İnşallah ingilizce olmuştur![]()