Neler Yeni

Valorantda Fps çok düşük

Seunk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Utku
Valorantda en düşük ayarlarda vsync kapalı iken oyun içi 100 150fps alıyorum. Bu birde savaşlarda çok skill atılan yerde 100 den düşüyor ve droplar oluyor, vsyncı açmama rağmen arada droplar oluşuyor. Ama başka oyunlarda böyle bir problem ile karşılaşmadım.

NOT: PBO, CBP açık ve Smart Access Memory açık

Viers

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Adem Taş
Valorantda en düşük ayarlarda vsync kapalı iken oyun içi 100 150fps alıyorum. Bu birde savaşlarda çok skill atılan yerde 100 den düşüyor ve droplar oluyor, vsyncı açmama rağmen arada droplar oluşuyor. Ama başka oyunlarda böyle bir problem ile karşılaşmadım.

NOT: PBO, CBP açık ve Smart Access Memory açık
isminin altındaki yazan sistemle oynayıp sen bu fps'i alıyorsan bi format at. bende'de 5600 var ama 400 den aşağı fps almıyorum

Seunk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Utku
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
isminin altındaki yazan sistemle oynayıp sen bu fps'i alıyorsan bi format at. bende'de 5600 var ama 400 den aşağı fps almıyorum
işlemciyi yakında almıştım o zaman format atmıştım ve format atmam biraz zor internetim kötü birde başka oyunlarda problem yok valorantda böyle
Mesaj otomatik birleştirildi:

Laptop mu acaba ?
hayır değil, sistemim yazıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
416
İsim
kemal kılıçdaroğlu
bu aralar hep böyle sorunlar var bu oyunda format veya oyunu sil yükle gibi bişe yapabilirsiniz oyun gittikçe kötüleşiyo

Seunk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Utku
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Seunk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Utku
biliyorum fps arttırmadığını ama başka bi seçenek yokki arkadaşımdada 5600 var benden çok daha fazla fps alıyor ve lobilerde fln takılma oluyor bende hdden kaynaklı
Mesaj otomatik birleştirildi:

şimdi amd driveri güncelledim bugün geleni 24.8.1 versiyonunu
1724957448666.png

Top Bottom