Aynı mesajı bir kere daha atmaValorant Oynarken 7 GB Ram Kullanılıyo , CPU 65-72 Derece Arası Oynuyo %65-%95 Kullanılıyor , GPU'da Buna Benzer Şekilde Bence Hiç Normal Değil , PC'im İmza'da Var , Ne Yapmalıyım?
Sen mesaj yazarken yükseltirse öyle gözüküyor95 kullanımlara çıkması bana da biraz garip geldi derece normal olabilir soğutucuya bağlı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Aynı mesajı bir kere daha atma
Yüksek Ayarlar 150 190 Arası , Düşük Ayarlar 190 220 Arasıkaç fps alıyorsunuz? 3500 olduğu için normal karşılanabilir, 6/6 bir işlemci sonuçta darboğaz olması normal. şahsen 3600 ile bende darboğaz yaşıyorum.
İmzanda göremedim.Sistemini belirtirsen yardimci oluruz.Valorant Oynarken 7 GB Ram Kullanılıyo , CPU 65-72 Derece Arası Oynuyo %65-%95 Kullanılıyor , GPU'da Buna Benzer Şekilde Bence Hiç Normal Değil , PC'im İmza'da Var , Ne Yapmalıyım?
CORSAIR Carbide SPEC-DELTA RGB 550W 80+ + AMD RYZEN 5 3500 + Asus B450M DRAGON 4400MHz(OC) + Asus Dual 1660 Super + XPG 16GB(8×2) Gammix D30 3000MHz CL16 DDR4 + SANDISK Ultra 3D 500GB NVMe M.2 SSDİmzanda göremedim.Sistemini belirtirsen yardimci oluruz.
Sistem baya iyi sorun yazılımsal olabilir. Usb den format atabiliyorsaniz temiz win 10 kurun . Sakın kms ile etkinleştirmeyin. Deneme sürümü kullanın daha iyi. 30 tl lisans alıp etkinleştirmenizi tavsiye ederim.CORSAIR Carbide SPEC-DELTA RGB 550W 80+ + AMD RYZEN 5 3500 + Asus B450M DRAGON 4400MHz(OC) + Asus Dual 1660 Super + XPG 16GB(8×2) Gammix D30 3000MHz CL16 DDR4 + SANDISK Ultra 3D 500GB NVMe M.2 SSD
CMD üzerinden Kod'la EtkinleştirmiştimSistem baya iyi sorun yazılımsal olabilir. Usb den format atabiliyorsaniz temiz win 10 kurun . Sakın kms ile etkinleştirmeyin. Deneme sürümü kullanın daha iyi. 30 TL lisans alıp etkinleştirmenizi tavsiye ederim.
Peki bu sorun o islemi yaptiktan sonra mı oldu ? Öyle ise sorunun nedeni bellidir. Sorun işleminize aşırı yük binmesi ( 70-90) ve gerektiğinden daha fazla kullanılmasıydi değil mi ? Bunun icin görev yöneticisinden işlemciyi kullanan programlara bakarak anlayabiliriz. Eger gözükmüyor ise dediğimi yapabiliyorsaniz yapin temiz kurulum birsey kaybettirmez aksine kazandırır. Yedek almayı unutmayın.CMD üzerinden Kod'la Etkinleştirmiştim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sorun'u Tespit Nasıl Ederim Ki?
Valorant normal ram tüketiyor. İslemciniz ve ekran kartınız normal ısınıyor. Ekran kartınıza binen yük normal ama işlemci % 65-95 yükte çalışıyor bu anormal. Pc drop yiyorsa kesinlikle bilgisayarınızda ya virüs var yada ayni oyunu 2-3 defa açmışsıniz. İkinci seçenek olmadığına göre temiz kurulum yapın. Cmdden kod ile etkinlestirip win10 kullanmanızı önermiyoruz. Her türlü zararlı yazılımı göz ardi ediyorsunuz demektir.Valorant Oynarken 7 GB Ram Kullanılıyo , CPU 65-72 Derece Arası Oynuyo %65-%95 Kullanılıyor , GPU'da Buna Benzer Şekilde Bence Hiç Normal Değil , PC'im İmza'da Var , Ne Yapmalıyım?